Jelena Rozga: Stjepanu i meni male svađe samo još više učvršćuju ljubav

Jelena Rozga: Stjepanu i meni male svađe samo još više učvršćuju ljubav

Autor: | 02/04/2017

0

Jeleni Rozgi skladna veza sa svetski poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom pravi je vetar u leđa u osvajanju novih životnih prostranstava.

Dok sa verenikom uživa u romansi koja odoleva svim izazovima, Jelena ističe da nikada ne bi pristala na vezu bez emocija i otkriva da li bi kao heroina naslovne pesme njenog albuma "Moderna žena" bila spremna da oprosti prevaru.

- Kompromisi uvek postoje da bi jedna veza funkcionisala i trajala. Jedini kompromis na koji svakako nikad ne bih pristala je da budem u vezi bez emocija. U ljubavi nikada ne kalkulišem, idem do kraja. Volim da sam zaljubljena, volim da volim i da sam voljena. Ako nema tih emocija, onda je sve uzalud - ispričala je Rozga nedavno za magazin "Hello!" i otkrila da nije od onih žena koje opraštaju prevaru.

- U tom smislu nisam naročito moderna, moram da priznam, i ne bih oprostila prevaru.

Jelena je objasnila i kako izgleda kada Stjepan i ona imaju sukob mišljenja.

- Kao u svakoj drugoj vezi, kada partneri imaju različita mišljenja, neka rasprava zna da bude i dobra u vezi. Oboje smo temperamentni i naše rasprave se završavaju smehom, jer u početku oboje mislimo da smo u pravu, dok razum ne prevlada i smire se strasti. Nama takve male svađe samo još više učvršćuju ljubav - bila je iskrena pevačica koja kaže da iako se raduje ulozi majke, ne opterećuje se time kada će to postati.

- Svakako da želim da se ostvarim kao majka, ali nisam opterećena da se određene stvari moraju odvijati po nekom planu ili u trenutku u kom sam zamislila. Zato nekad pustim da život napiše novu stranicu, jer vrlo često tako bude i najlepše, kada sve ide svojim tokom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: jelena rozga