U planu je još dece: Bane Janković kaže da se "neće zaustaviti" dok ne dobije sina

U planu je još dece: Bane Janković kaže da se "neće zaustaviti" dok ne dobije sina

02/04/2017

0

Bane Janković proslavio se kao jedan od farmera, kada je taj rijaliti još bio u povoju i dok nije bio banalizovan, gradio je uspešnu manekensku karijeru, a onda se povukao i posvetio poslu, menadžer je jednog restorana u Beogradu. Bane se prošle godine oženio dugogodišnjom devojkom Mirjanom, a pre nekoliko nedelja na svet je došla njihova ćerkica Melina.

- Bilo je i vreme i sve kockice su se poklopile. To je jedna velika promena u našim životima. Jedva čekamo da pratimo njeno odrastanje - rekao je Bane neposredno po izlasku iz porodilišta.

Kako je Kaća Živković Banetu čestitala rođenje ćerke

Na pitanje da li imaju u planu još dece jer ne bi trebalo praviti veliku razliku u godinama između dece, Bane se široko osmehnuo.

- Naravno da planiramo! Mirjana kaže da će biti i druga devojčica, a tek treći sin. Neću stati dok ne napravim sina. Znate, kad se stvari nameste i kada se nađe prava osoba, sve dođe na svoje. Jedina prava stvar za koju vredi živeti jesu porodica i deca - iskren je Bane, a piše pulsonline.rs.

Kako ćerke i očevi imaju neobjašnjivu i jaku vezu, bivši maneken je presrećan što je upravo prvo dete devojčica.

- Svestan sam koliko su očevi vezani za ćerke, ali verovatno ću biti još svesniji kad mi bude spavala na grudima i kad se malo naviknem - kaže Bane.

On dodaje da mu prija povlačenje iz javnog života:

- Mislim da smo se i moja supruga i ja malo distancirali od svega toga, od javnog života. Nije to kao što je pre sve bilo. Kapiram da je novinarima sada zanimljivo jer smo postali roditelji, ali s vremenom će i to interesovanje da se izgubi. Ipak, nije to najbitnije u životu.

Mirjana se slaže sa Banetom i kaže da je ona sa njim prihvatila i neminovnost interesovanja javnosti.

- Ja sam njega tako prihvatila sa svim tim stvarima. To je njegov posao, njegov život, to je jednostavno tako i nije se dovodilo u pitanje - kaže Mirjana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Bojan Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: bane jankovic