Intimna ispovest Milice Todorović za novi Hello!: Psihoterapijom rešavam probleme

Intimna ispovest Milice Todorović za novi Hello!: Psihoterapijom rešavam probleme

Autor: | 03/04/2017

0

Sa samo petnaest godina pevačica Milica Todorović prijavila se za učešće u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“, u kome je lako savladala konkurenciju i odnela pobedu u drugoj sezoni. To joj je omogućilo da već kao tinejdžerka na velika vrata osvoji domaću estradnu scenu, a posle dugogodišnjeg rada i muzičkog i životnog sazrevanja nisu izostali ni odlični rezultati.

Hitovi kao što su “Tri čaše” i “Moje zlato” doneli su joj veliku popularnost, a dodatni medijski pritisak usledio je kada je započela vezu sa rediteljem i koreografom Milošem Paunovićem. Velika pažnja javnosti, osim lepih, donela je i manje prijatne trenutke zbog kojih je šarmantna plavuša odlučila da se na neko vreme povuče. Razgovore sa novinarima nakratko je zamenila odlascima na psihoterapiju, zahvaljujući kojoj je uspela da savlada sve životne nedoumice i da se na pravi način posveti muzici. Krajem prošle godine objavila je singl “Cure privode”, uskoro će publiku obradovati novim singlom, a na putu ličnog i kreativnog razvoja najveći oslonac joj je njen emotivni partner.

U poslednje vreme sve češće se priča o vašoj udaji, planirate li da stanete na “ludi kamen”?

- Razlog tome je što se moje izjave uglavnom prenaglase. Kada me neko od novinara postavi slično pitanje, moj odgovor je da, kao svaka žena, želim da se udam i osnujem porodicu, a naslov obično glasi: “Udajem se”. Iz toga ljudi zaključe da planiram brak već sada, a nije tako. U narednih godinu-dve biću prvenstveno posvećena karijeri.

Razgovarate li sa emotivnim partnerom o braku?

- Razgovaramo i oboje se slažemo da još nije vreme.

Zašto ste krenuli na psihoterapiju?

- Desio se moj životni period kada sam imala prvo jedan, a ubrzo i drugi veliki hit, a desila mi se i veza sa Milošem. Medijski pritisak koji je sa njom počeo u meni je izazvao osećanje da u jednom trenutku nisam znala gde se nalazim. Zapravo, u periodu kada se to dešavalo mislila sam da mogu lako sve da podnesem, ali me je kasnije sustiglo. Postoje kolege koje su mnogo jače ličnosti i koji takve situacije lako podnose, ali ja sam u horoskopu Vaga-Rak i veoma sam osetljiva.

Koje simptome ste osećali?

- Dešavalo mi se da se osećam loše, a da ne znam šta je razlog tome, da sam tužna bez ikakvog povoda, da plačem ili da sam naprasno srećna.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 9. aprila

 

Komentari (0)

Loading
hello hello