Intimna ispovest Violete Viki Miljković: Molitvom se branim od zlih ljudi

Intimna ispovest Violete Viki Miljković: Molitvom se branim od zlih ljudi

Autor: | 10/04/2017

0

Pristankom na učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” pevačica Violeta Viki Miljković pre dve sezone vratila se u žižu javnosti. Odmerenim stavom i odlučnošću da takmičare komentariše isključivo kroz prizmu muzičkog kvaliteta, za šta se poziva na iskustvo i akademsko muzičko obrazovanje, više nego išta provocira kolege, koji joj često upućuju teške uvrede i osporavaju njene reči.

Jeleni Karleuši je nedavno pošlo za rukom da rođenoj Nišlijki uzburka južnjačku krv i navede Viki da uzvrati istom merom. Spas od konstantnih napada četrdesetdvogodišnja pevačica nalazi pre svega u okrilju porodice, supruga Dragana Taškovića Tašketa i njihovog devetogodišnjeg sina Andreja, dva najvažnija muškarca u njenom životu, koji joj daju energiju i motiv za sve životne borbe. Uz emotivni štit, pevačica spas pronalazi i u molitvi i putovanjima na kojima traži duhovni mir. U godini u kojoj proslavlja četvrt veka postojanja na estradi i deceniju bračne zajednice sa životnim partnerom, sa kojim priželjkuje proširenje porodice, za magazin “Hello!” govori o dostojanstvenoj borbi za svoje mesto pod estradnim suncem, kao i duhovnom štitu koji gradi kao odbranu od svega što preti da ugrozi njen mir.

Deo ste žirija najgledanijeg takmičarskog šou-programa “Zvezde Granda”, u kojem stoički podnosite verbalne napade kolega. Kako se zaista nosite sa tim što doživljavate u “Grandovom” studiju?

- Nikada nikoga ne napadam prva, niti drugima tražim mane. Gledam samo sebe. Ali ako me neko napadne, onda sam pravi borac. Ne ostavljam bez odgovora. Ipak, to radim kulturno i civilizovano. Možda zbog toga nečije uvrede i prozivke deluju kao mučan udarac. Ja sam u potpunosti prestala da se potresam.

Poznato je da ste velika vernica, a krajem godine išli ste i na hodočašće u Jerusalim. Da li u molitvi tražite spas i štit od verbalnih udaraca koje dobijate?

- To je bilo jedno od mojih najlepših putovanja. Obići sva ta sveta mesta i pronaći u njima odgovore na mnoga pitanja, velika je sreća. Pogotovo ako na ovakvo putovanje krenete sa grupom sveštenih lica i crkvenog hora „Branko“ iz Niša. Jačina molitve je neograničena i ona je spas za sve nedaće. Molitvom lečimo dušu.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 16. aprila

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Viki Miljković

Pročitajte još