Majka Željka Joksimovića: Srce mi je prepuno, samo neka budu dečak i devojčica

Majka Željka Joksimovića: Srce mi je prepuno, samo neka budu dečak i devojčica

Autor: | 14/04/2017

0

Uzbuđenje povodom prinove u porodici Joksimović raste svakim danom, a svi članovi porodice željno iščekuju trenutak kada će se njihova porodica proširiti.

Vesna Joksimović, majka našeg poznatog pevača Željka Joksimovića na rođendanskoj proslavi unuka Koste, otkrila je da blizance sa nestrpljenjem očekuje i da je veoma ponosna baka.

Vesna je otkrila je da je i ona sama bliznakinja, pa da se zbog toga najviše raduje što supruga njenog starijeg sina, Jovana Joksimović, nosi blizance.

-Ja sam bliznakinja i naravno da se radujem. Samo neka budu dečak i devojčica. Trenutno sam u prilici da se opustim i uživam. Srce mi je prepuno, baba ponovo, presrećna sam, rekla je ponosna baka za emisiju "Ekskluzivno".

Inače, bračni par Joksimović zbog blizanaca namerava da se preseli u veći stan.

- Joksimovići žele da njihov novi životni prostor ima najmanje 200 kvadrata, po mogućstvu da bude na dva nivoa. Ono što im je najvažnije jeste da takvu nekretninu pronađu negde u centru grada ili u blizini sadašnjeg naselja. Navikli su da im bude sve nadohvat ruke, a s druge strane, kraj u kom žive je miran, nema gradske buke, u blizini imaju i školu i vrtić - rekao je "Kurir" dobro obavešten izvor blizak paru.

 

Hellomagazin.rs Nebojša Babić,Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Pročitajte još