Nataša Pavlović: Planiram da se porodim pred kamerama

Nataša Pavlović: Planiram da se porodim pred kamerama

Autor: | 14/04/2017

0

Jedno od omiljenih TV lica, autorka i voditeljka “Praktične žene” na TV Prva Nataša Pavlović (41) ušla je u sedmi mesec trudnoće, i pošto će se poroditi carskim rezom, uz epidural, planira da ceo događaj snimi kamerom.

Ovog 16. aprila ima i dvostruki razlog za slavlje, uz Uskrs obeležava 11 godina ljubavi sa suprugom, producentom Predragom Pavlovićem (46).


– Naša televizijska sezona traje do 15. juna, i pošto idem na redovne kontrole i lekari mi kažu da nema razloga da ne bude sve u redu, planiram da radim do kraja sezone. Veoma verujem doktoru Igoru Piliću, dogovorili smo se da se opet porodim carskim rezom, ali uz lokalnu anesteziju, kako bih videla bepca čim dođe na svet i mogla sve da snimim kamerom,
rekla je voditeljka Praktične žene za magazin "Gloria".

Vest o prinovi jako je obradovala šarmantnu Natašu i njenog supruga, jer je njihova borba za potomstvo trajala čitavih pet godina.

Marko Živić o bivšoj supruzi: S Natašom nisam blizak, ali smo ostali prijatelji!

Naime, ubrzo posle rođenja sina Olega, koji sada ima šest godina, bračni par želeo je da proširi porodicu, ali im to dugo nije uspevalo. Međutim, čak ni teški trenuci kroz koje je prolazila nisu uspeli da sa lica voditeljke, nepopravljivog optimiste, uklone osmeh.

- Od kada je moj Oleg napunio godinu dana želela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju i išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu. Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da dovede do kontraefekta. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciju u kojoj sam ja donedavno bila, otkrila je Nataša za naš magazin.

Nataša Pavlović o borbi za potomstvo: Izgleda da prevelika želja da zatrudnite može da dovede do kontraefekta

Voditeljka je ispričala i kako je dočekala vest o trudnoći, koja je iako je priželjkivala potpuno iznenadila.

- Prvenstveno po ogromnom iznenađenju. Suprug i ja smo dugo želeli da proširimo porodicu, ali se to nikako nije dešavalo. Potpuno je bilo prirodno da me je takva situacija opterećivala i nisam verovala u onu priču da samo treba da se opustim i desiće se. Jednostavno, kada čovek nešto toliko želi kao što je dete, mora da razmišlja o tome. Međutim, desilo mi se da sam poslednjih meseci bila toliko prezaposlena da prvi put nisam stigla da mislim ni na šta drugo osim na emisiju. Čak nisam ni znala kada mi je ciklus, već sam samo u jednom trenutku registrovala da je prošlo dosta vremena od poslednjeg. Muž mi je rekao da uradim test i poslušala sam ga, mada sam mislila da ne postoji šansa da sam trudna. Ali, kada sam videla rezultat, bila sam toliko iznenađena i, naravno, presrećna- rekla je Nataša za magazin "Hello".

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: natasa pavlovic

Pročitajte još

Najnovije vesti