Slobоda Mićalović: Ćerke redovno prate prenose Novakovih mečeva

Slobоda Mićalović: Ćerke redovno prate prenose Novakovih mečeva

Autor: | 15/04/2017

0

Iako retko govori o svojim ćerkama ali i o privatnom životu uopšte, i još ređe se sa decom pojavljuje u javnosti, Sloboda Mićalović je pre neki dan iskoristila priliku da svoje bliznakinje Milu i Veru povede na Noletov trening, koji je održan u okviru Međunarodnog dana sporta.

Ona, međutim, nije očekivala da će i novinari biti tu, pa ju je to, priznaje, iznenadilo, što i ne čudi, s obzirom na to da lepa glumica nikada svoju decu i nije volela da eksponira u javnosti. Ipak ona za "Blic puls" ispričala zbog čega joj je bilo značajno da svoje ćerke odvede na Novakov trening tog dana.

- Na prvom mestu tu je veliko poštovanje, pre svega prema Novaku, ali i prema tenisu kao sportu. Ja pokušavam svoju decu kao i svaki roditelj da uvedem u neki sport. Njih dve redovno prate tenis i vole ga, ali idu i na korektivnu gimnastiku, pa samim tim je ovo bila lepa prilika da upoznaju Novaka i Zimonjića i da vide i deo treninga. Mislim da je to i velika čast - rekla je glumica.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović proslavili “divan dan” svojim mezimicama

Glumica je svoje sedmogodišnje ćerke od malih nogu usmeravala ka sportu, koji smatra bitnim delom njihovog odrastanja, te da joj je jako važno da se njih dve kroz stalnu fizičku aktivnost pravilno razvijaju u svakom smislu. S druge strane, poseban događaj je bio i to što su imale prilike da upoznaju Novaka i uživo vide kako se igra vrhunski tenis.

Novak Đoković: Posvećen sam crkvi i pravoslavnim obredima, kao i cela moja porodica

- Njih dve redovno prate Novaka na TV-u. I bile su oduševljene, naravno, reakcija je bila kao što bi bila i kod svakog normalnog čoveka. Vole ga, poštuju ga i veliki im je uzor. Tako da, eto, jedna zdrava i normalna reakcija - kaže Sloboda.

Inače, Sloboda i Vojin zajedno su već 15 godina, a u braku su od 2008. Dve godine nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, poznati glumački par dobio je bliznakinje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages