Tamara Dragičević: Pomalo je nepristojno i nije fer govoriti javno o svojim osećanjima

Tamara Dragičević: Pomalo je nepristojno i nije fer govoriti javno o svojim osećanjima

Autor: | 16/04/2017

0

Glumica Tamara Dragičević, koja se porodila pre četiri meseca, izgleda bolje nego ikada do sad. Sa rođenjem kćerke Staše kaže da su joj se prioriteti u životu promenili.

Trenutno lepu glumicu gledamo u trećem ciklusu serije Dejana Zečevića "Vojna akademija".

- Pratim seriju i dopada mi se novi ciklus. Drugačiji je od prethodnih i svašta će se u novih epizodama još desiti. Ne mogu ništa da vam otkrivam, ali tako je i najbolje. Mogu samo da kažem da će gledaoci videti velika iznenađenja - priča Tamara za Blic.

Tamara je odnedavno i stalni član Ateljea 212 i trenutno igra staru predstavu "Slavna Floren", kao i "Osvrni se u gnevu" sa drugarima sa klase Ninom Janković, Ivanom Mihailovićem i Miloradom Radonjićem.

- Nije mi naporno što igram ove dve predstave, ali ništa novo ne radim. Jednostavno, ima vremena za nove projekte od septembra. Zasada sve postižem uz pomoć baka. Ma, uvek je tu neko da pomogne kada zatreba. Još uvek dojim, ali dobrom organizacijom sve uspem da postignem. Kada čovek ima energiju i dobru volju, a uz to je i mlad, sve može da se postigne.

Tamara Dragičević spremna za ulogu u srpskoj verziji “Seksa i grada”

Foto Tijana Vuković

Na konstataciju da izgleda bolje nego ikada, a da joj je linija na zavidnom nivou, stidljivo se nasmejala i dodala:

- U trudnoći nisam mnogo dobila u kilaži, tako da nije bio problema. Dobila sam sada malo obline i izgledam ženstvenije. Čim sam se porodila, krenula je jurnjava oko bebe i onda kilogrami sami od sebe krenu da se tope - otkriva recept Tamara.

Ističe da su se rođenjem Staše njeni prioriteti u životu promenili.

- Ja sam poslednjih godina radila punim tempom i naravno da tako više ne može. Jednostavno, sada ne mogu da izađem ujutru i dođem uveče, a pri tome da stignem na gomilu mesta i sve završim u jednom danu. Organizacija je mnogo veća i mora da postoji. Briga za dete je uvek prisutna, pa zato nekad dobro dođu predstave koje te malo opuste.

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Prvo putovanje bebe Staše na more

Tamara ističe da je divan osećaj kada uzme Stašu u ruke, ali iako je mlada, zasada ne razmišlja o drugom detetu.

- Sve u životu dođe spontano i čim ne razmišljam još o drugom detetu, znači da sada još uvek nije vreme. Naravno da želim i da će biti sigurno, ali polako. Inače, ne volim mnogo da pričam o privatnim stvarima, ali razumem i da ljude zanima sve o Staši, majčinstvu... Naravno da ne bežim od toga jer to sada jeste bitan deo mene i novost u mom životu. Sigurno se pitate zbog čega ne volim da pričam o tome? Ne volim jer onaj ko nema dete to stvarno ne može da shvati i nekako im bude dosadno kada slušaju ili čitaju o tome. Obično kažem da je to pomalo nepristojno i nije fer pričati o tome, odnosno govoriti javno o svojim osećanjima kako je to najlepša stvar u životu. Jednostavno, onaj ko ima dete i koji je sve to prošao, zna o čemu pričam. Svako ima neki svoj osećaj. Mislim da je najbolje to zadržati za sebe. Smatram da mnogo više isijavaš i zračiš kada ne pričaš puno o tome, kao i o ljubavnom životu. Treba da postoji tajanstvenost, pogotovo kod nas glumaca. Potrebno je ne preterivati sa tim - tvrdi glumica u razgovoru za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/helo arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti