Novaku Đokoviću i Jeleni se ispunila najveća želja, sudbina je umešala prste

Novaku Đokoviću i Jeleni se ispunila najveća želja, sudbina je umešala prste

Autor: | 27/04/2017

0

Jelena i Novak Đoković u avgustu očekuju svoje drugo dete, a njihova sreća je neizmerna jer je to ono što su oduvek želeli - da Stefan dobije brata ili sestru.

Kada je lekarskim pregledom potvrdila trudnoću, supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i da Novaku saopšti lepe vesti već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su, bukvalno, vrištali od sreće jer im je oduvek bila velika želja da imaju dvoje dece.

 

Očigledno da njih dvoje kod sudbine imaju neku debelu vezu jer im se najveća želja ispunila, ali i ona druga, tajna, koju su oboje priželjkivali: kad je ona ostala u drugom stanju, porodica je gotovo jednoglasno izrazila želju da im drugo dete bude žensko!

Sudbina je na pravi način umešala prste i ostvarila im je i tu želju da njihov Stefan dobije sestricu, što je ovih dana i potvrđeno na lekarskom pregledu piše Story.

O Jeleninoj trudnoći celokupan tim lekara vodi računa, a porođaj će biti obavljen u istoj bolnici u kojoj je Jelena rodila sina Stefana.

 

Očigledno da je za ispunjenje ovakvih želja dovoljna ljubav koju njih dvoje neguju i čuvaju već godinama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty