Maja Volk: U Atini se regenerišem i sve mi je teže da se vraćam u Beograd

Maja Volk: U Atini se regenerišem i sve mi je teže da se vraćam u Beograd

Autor: | 28/04/2017

0


Maja Volk je spremna zarad ljubavi svog izabranika Nikosa da uradi neverovatne stvari, pa se tako na pragu sedme decenije i istetovirala.

– Kad se dva morska konjića vole, to je pravi balet. Morski konjić je jedino muško koje nosi bebe u stomaku, i nije ni riba ni mekušac, niti sunđer, a ni školjka. On je nešto jedinstveno po lepoti i neobičnosti. Nećkala sam se između toga da istetoviram pegaza i morske konjiće, a onda sam se odlučila za ove druge. Zašto? Zato što se deset godina nisam osećala seksi. Nedavno sam se vratila iz Atine gde boravim deset-petnaest dana mesečno. Još uvek završavam gomilu poslova u Beogradu, pa mi kad odem tamo deluje kao da sam na ljubavnom odmoru, nemam utisak da sam se preselila. U Atini se regenerišem i sve mi je teže da se vraćam u Beograd, rekla je Maja za "Gloriju".

Maja je nedavno za naš magazin ispričala  da će upriličiti čak tri svadbena veselja, na različitim lokacijama, potpuno drugačije i neobično, baš kao što je i ona sama.

Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju - rekla je za "Hello" i dodala da će na slavlju biti njih pedesetak.

- Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo, gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo mentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da imo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav..

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: maja volk