Dugo prijateljstvo se rasturilo: Kornelije Kovač i Zdravko Čolić više nisu u dobrim odnosima?

Dugo prijateljstvo se rasturilo: Kornelije Kovač i Zdravko Čolić više nisu u dobrim odnosima?

Autor: | 08/05/2017

0

Zdravko Čolić i Kornelije Kovač bili su dogogodišnji saradnici i prijatelji, ali izgleda da se između njih desilo nešto zbog čega više nisu u kontaktu.

Čola je jedno vreme bio pevač Korni grupe, a Kovač je napisao neke od njegovih najvećih hitova. Ipak, Zdravko Čolić mu neće pružiti podršku na koncertu koji Bata Kovač organizuje večeras u Narodnom pozorištu, kada će uz slavna imena sa naše muzičke scene izvesti neke od najlepših pesama koje je napisao.


Zdravko Colic - Jedna zima sa Kristinom... by WestonPaz

Gostujući u jutarnjem programu na televiziji "Pink", slavni kompozitor nagovestio je da on i Čola više nisu u dobrim odnosima, piše Blic.

- Dok smo sarađivali sve je bilo lepo, relativno, kad smo prestali da sarađujemo onda su se stvari malo promenile, što je potpuno prirodno, ljudi se menjaju, neki postanu čudni sa ponašanjem, neki zaborave šta je bilo - rekao je Kovač, te dodao da bi ipak voleo da vidi Čolu večeras vidi u publici.

- Voleo bih večeras u publici da vidim Zdravka Čolića, pošto on neće pevati. Nije stigao da odgovori da li hoće ili neće. On zna zašto. Odgovor nije došao. Ja zbog toga nisam lio suze.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva