Andrija Milošević: Napustio sam Crnu Goru kada sam shvatio da tamo ne mogu da preživim

Andrija Milošević: Napustio sam Crnu Goru kada sam shvatio da tamo ne mogu da preživim

Autor: | 09/05/2017

0

Popularni glumac Andrija Milošević nas već dugo oduševljava kako svojim ulogama, tako i svojim postovima na društvenim mrežama, ali, nekada, kada je bio na samom početku karijere, nije mu bilo ni malo lako...

Andrija važi za jednog od najpoželjnijih glumaca na našoj javnoj sceni. Trenutno uživa u ljubavi sa koleginicom Sandrom Tomić, međutim, ni njemu nije sve oduvek išlo glatko! Kako se poverio u razgovoru za magazin Star, kada je prvi put krenuo iz Crne Gore u Beograd sa željom da nešto napravi od svog života, morao je da proda auto jer nije imao ni za autobusku kartu!

- Napustio sam Crnu Goru kada sam shvatio da tamo ne mogu da preživim. Plata mi je bila 210 evra, a ja sam stan plaćao u Podgorici 200. Da se vraćam kod mojih to nije dolazilo u obzir, ni pod razno. Onda sam odlučio da dođem u Beograd. Živeo sam sa devojkom, ona je ovde studirala, a ja ništa po ceo dan nisam radio, otišao sam na pijacu i kupio kuvar, kuvao sam kao lud! Sve sam naučio da kuvam.

Ali ni u jednom momentu nisam pao u depresiju. Kao da sam znao da će nešto da se desi, da mora da se desi. U Beograd sam došao tako što sam prvo spakovao stvari i poslao ih autobusom. Nisam imao ni dinara, a bio sam u dugovima, i onda sam prodao auto, vratio dugove i taman mi je ostalo za kartu - priznao je Andrija koji je otkrio i da se nakon nekoliko meseci vratio u Crnu Goru, jer je raskinuo sa devojkom, a posao nije imao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva