Nela Mihailović: Ćerkama sve opraštam

Nela Mihailović: Ćerkama sve opraštam

Autor: | 12/05/2017

0


Glumica Nela Mihailović pripada onoj plejadi umetnika koji se ističu svojim radom i talentom. Nikada nije bila akterka žute štampe, a za njeno ime ne može da se veže nijedan skandal. Vrlo skromna i nenametljiva, Nela uživa u pozorištu, za koje kaže da je njena najveća ljubav. No, uprkos turbulentnom vremenu u kojem živimo i svakodnevnom stresu, Nela ne skida osmeh sa lica, a priznaje da joj ljubav koje dobija od ćerki Marte i Petre daje joj vetar u leđa da uspe u svakom segmentu života.

- Ćerke me svakodnevno čine srećnom ženom. Najslabija sam na njih i samo na njih. Njima sve opraštam - kaže sa osmehom na licu za “Blic puls” Nela Mihajlović.

Ovih dana glumica je bila preokupirana premijerom predstave “Ričard Treći” koja se našla na repertoaru Narodonog pozorišta u Beogradu.

- Jesam umorna, ali umor je u drugom planu. Jako sam uzbuđena i srećna jer je predstava lepo prošla. Izgurali smo jedan veliki posao i sada možemo da se opustimo, da uživamo - ističe ona, koja je posle premijere dobila i aplauz od kolega.

- Odlično je sve prošlo. Koleginica mi je poklonila slatkiše. Zaista je divno kada vas kolege poštuju i vole. Najdraži su vam komplimenti od kolega. Mi smo surovi međusobno, posebno kada se volimo, onda izgovaramo ono što mislimo - kaže ona.

Nela se godinama unazad druži sa Slobodom - Bobom Mićalović, koja je došla da je podrži, ali scenu u predstavi “Ričard Treći” delila je i sa Natašom Ninković, sa kojom je studirala.

- Ogromno je zadovoljstvo kada ste okruženi prijateljima. To su dobre energije koje su meni neophodne kako u privatnom životu, tako i na sceni. Nataša ja smo klasne drugarice. Dug je period od kada nismo igrale zajedno. Mi smo jedna drugoj najveći kritičari. Ali smo kritičari koji se vole i govorimo istinu. Samo istinom možete da se borite da nešto bude bolje i bolje - smatra Nela.

Ovu glumicu imamo prilike da gledamo u seriji “Santa Maria della Salute”.

- Moja najveća ljubav je pozorište. Živi kontakt sa publikom je nešto najlepše. Lepo je druženje sa kamerom, ali kada to završite, ostaje zapisano i tu se sve prekiada. Predstava tek treba da živi. E, to je ono što je najlepše u pozorištu - kaže ona.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages