Božo Vrećo odgovorio na tračeve: Sram vas bilo što pišete takve gnusne laži!

Božo Vrećo odgovorio na tračeve: Sram vas bilo što pišete takve gnusne laži!

Autor: | 15/05/2017

0
Foto ATA Images

Božo Vrećo, popularni pevač sevdalinki iz Foče, potvrdio je na svom Fejsbuk profilu vest koju su mediji preneli nakon njegovog nedavnog koncerta u Beogradu - da se udaje i seli u Beograd.

- Dragi moji, znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem ovog jutra da vas lepo obavestim o svemu vezano za moju vezu, jer se već piše o udaji/ženidbi, kako god. Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu - napisao je Vrećo na Fejsbuku.

Božo Vrećo: Ja sam srećan u svojoj koži, i kao muškarac i kao žena

Foto Nina Mašić Lizdek

Vrećo je dodao i da još nije utvrđen tačan datum venčanja, ali da će se to svakako desiti ove godine u intimnoj atmosferi, bez prisustva medija.

Nakon ove objave su krenule spekulacije po bosanskim medijima da je njegov izabranik upravo Marko Luis, sin pokojnog pevača Luisa, koji je sa Božom uradio sjajnu numeru "Pašana" i koja je vrlo brzo postala izuzetno slušana.

Inače Marko je u srećnom Braku sa Mašom, sa kojom sem što deli zajednički život, deli i ljubav prema muzici i sa njom radi na svojim kompozicijama.

Marko Stojanović Luis: Očev najvažniji savet je bio da slušam sebe i svoju intuiciju

Foto Boško Karanović

Božo Vrećo je bio sablaznut spekulacijama i neistinama koje su se pojavile u medijima po BIH, te je odreagovao na svoj, emotivan način:

- Ne bih da ne moram ali sram vas bilo plasirati i dopustiti takve neistine i necenzurisane gnusnoće umobolnih paćenika! Vodite svoj život a moj pustite na miru, i da, ne povezujte me sa mojim prijateljima i saradnicima, koji su pritom oženjeni,
da li ste vi normalni?! Marko Luis je moj prijatelj i srećno oženjen, moj partner je uz mene i selimo se uskoro van Balkana. - poručio je Božo preko Fejsbuka, a ubrzo je stiglo i zvanično izvinjenje iz jednog od medija u kojima su se pojavile ovakve neistine koje su povredile Božu, ali i Marka.

- Radio Kameleon javno se izvinjava eminentnom umetniku Boži Vreći zbog informacije koju smo preneli sa portala Slobodne Bosne u kojem se iznesene neistine u vezi sa privatnim životom Bože Vreće. Naime, vest koju je portal Slobodna Bosna jutros napisao, a mi preneli, govorila je o privatnom životu Vreće i eventualnoj vezi sa sinom legendarnog srpskog pevača, što smo daljom proverom ustanovili da nije istina. Gospodin Marko Stojanović Luis je oženjen, te se ovim putem i njemu izvinjavamo za eventualne neprijatnosti.

Očigledno da potraga za senzacijom tamo gde je nema, kao i za kojim klikom više, nije mogla da zaobiđe i umetnika koji nije tabloidna ličnost.

Zato, poslušajmo Pašanu i uživajmo u pesmi...

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Najnovije vesti