Jelisaveta Orašanin: Sigurno je da se neću odreći glume posle udaje

Jelisaveta Orašanin: Sigurno je da se neću odreći glume posle udaje

Autor: | 16/05/2017

0

Iako je posvećena organizaciji svadbe, zakazane za 25. jun, Jelisaveta Orašanin stiže i da glumi. Buduća supruga Miloša Teodosića juče je najavila predstavu „Totovi“, u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

Na druženje s medijima stigla je u potpuno prirodnom izdanju, nenašminkana, obučena u kežual varijantu. Nosila je majicu s natpisom „Another question, please“ (Neko drugo pitanje, molim), valjda da bi stavila do znanja da neće da govori o svadbi i odnosu s košarkašem. Nisu je poslušali.

- Sigurno je da se neću odreći glume posle udaje. Nema potrebe za tim - odgovorila je glumica na pitanje da li će zapostaviti posao posle venčanja s Teom.

Ukoliko Jelisaveta bude uporna u tome, biće prinuđena da živi na dve adrese, pošto njen budući suprug već godinama igra u moskovskom klubu CSKA.

U međuvremenu, sprema veliku mrsnu pravoslavnu svadbu.

- Trudićemo se da taj dan, koji je nama bitan, stvarno ostane samo za nas i prijatelje koji će biti tu i apsolutno molim sve novinare za razumevanje, jer stvarno ne želim da tog dana razmišljam o izjavama. Želim u tom danu privatno da uživam - rekla je nedavno glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tijana Vuković