Goga Sekulić o prevari: Intuicija je najjače oružje i treba je uvek pratiti

Goga Sekulić o prevari: Intuicija je najjače oružje i treba je uvek pratiti

Autor: | 19/05/2017

0


Popularna pevačica Goga Sekulić (40) našla je sreću pored 15 godina mlađeg profesionalnog sportiste Uroša Domanovića.  Ipak, ona tvrdi da razlika u godina ne predstavlja prepreku njihoj ljubavi.

-Iako sam od Uroša starija 15 godina, kod nas se ta razlika zaista ne primećuje. Sve vam je jasno kad kažem da sam mislila da je on stariji, a on da sam ja mlađa. Iskreno, nisam ga ni pitala koliko ima godina. Kada se desila ljubav bilo je kasno da razmišljamo o tome, rekla je Goga.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Sep 7, 2016 at 2:51am PDT

Goga kaže da je zaljubljena i da je napokon pronašla svoj mir, a tome je doprinelo i poverenje koje je izgradila sa svojim izabranikom.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Feb 27, 2017 at 1:18pm PST

-Što se tiče prevara i ostalog, obično onaj koji najviše govori mene muž ne vara, taj neka se zapita. Mislim da svaki muškarac i žena treba da prate partnera, da znaju kako ovaj drugi diše i ako osete da postoje neke promene da vide šta je u pitanju. Intuicija je najjače oružje i treba je uvek pratiti. Onog trenutka kada budem osetila da nemam tu pažnju i ljubav koja mi je sada pružena i koju ja pružam, onda ću pitati. Do tada, nema razloga da razmišljam u tom pravcu, izjavila je pevačica.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages
Tagovi: goga sekulić