Dirljiva rođendanska čestitka Goce Tržan ćerki: Želim ti da budeš u svemu bolja, srećnija i pametnija od mene

Dirljiva rođendanska čestitka Goce Tržan ćerki: Želim ti da budeš u svemu bolja, srećnija i pametnija od mene

Autor: | 23/05/2017

0


Najsrećniji dan za pevačicu Gocu Tržan definitivno je današnji kada je pre 10 godina postala mama devojčice Lene koju je rodila u braku sa Ivanom Marinkovićem.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 25, 2017 at 7:50am PDT


Lena, koja danas puni 10 godina, kako njena mama kaže, dobar je đak i Tržanova je veoma ponosna na nju. A koliko su njih dve povezane, potvrđuje i činjenica da Goca često objavljuje fotografije sa svojom ćerkom i ostavlja emotivne izjave ispod istih.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 23, 2017 at 2:11am PDT

Ovoga puta, Goca je uspela ve da dirne sve porukom koju je ostavila ispod fotografije na kojoj su Lena i ona zagrljene na krevetu:

- Danas puni 10 godina, a sećam se tako jasno svakog trenutka njenog rođenja. Najviše volim da se budim ovako, dok joj još treba moja blizina. Raste brzo i duša me boli što će tako brzo da odraste, sve mislim malo nam je vremena da budemo zajedno ovako zagrljene. Želim ti da budeš u svemu bolja, srećnija i pametnija od mene. A ja sam tu da ti budem podrška kad je najgore i da se ponosim kad je najbolje. Voli te tvoja mama. Srećan ti rođendan - napisala je Goca svojoj ćerki.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram
Tagovi: goca tržan