Dragana Mirković sa Tonijem otišla u Italiju, vreme je za odmor i oporavak

Dragana Mirković sa Tonijem otišla u Italiju, vreme je za odmor i oporavak

Autor: | 23/05/2017

0

Folk diva Dragana Mirković otpočela je turneju posle operacije koju je nedavno imao njen suprug Toni Bijelić, a koliko se on brzo oporavlja svedoči i podatak da su prvi put posle hirurške intervencije zajedno otišli na odmor u Italiju.

Balkanska muzička zvezda uživala je na jezeru Garda sa svojim suprugom i prijateljima.

Dane su provodili u šetnji pored jezera, a nakon svega što su ostavili iza sebe trudili su se da svaki slobodan trenutak posvete jedno drugom.

- Toniju i meni je posle svega ovo jako dobro došlo, da u miru, daleko od gužve i obaveza uživamo zajedno. On se odlično oseća, svi problemi su već lagano iza nas, tako da se radujemo vremenu koje je ispred nas. Ja ću se posle odmora vratiti turneji, a Toni je poznat kao neko ko ne voli da miruje tako da već ima gomilu planova kako će unaprediti postojeće i pokrenuti nove poslovne projekte - kroz osmeh je rekla Dragana za Scandal koja je iskoristila priliku i da spoji rad i odmor pa je održala koncert u Vićenci.

Poznata kao pevačica koju vole na svim delovima Balkana, Mirkovićeva je ovaj ugled još jednom potvrdila nastupom na kome je bilo publike iz svih bivših Jugoslovenskih republika.

- Nemam često priliku da pevam u Italiji i zato su naši susreti tamo još emotivniji. Ovoga putas bilo je ljudi iz svih krajeva bivše SFRJ ali naročito je bilo mnogo Makedonaca, pa nisam mogla da odolim a da im ne otpevam „Zajdi, zajdi“ što su oni horski sa mnom pevali -  rekla je superzvezda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti