Ceca o manekenu koji je osvojio Srbiju: Florijan je svačiji tip muškarca

Ceca o manekenu koji je osvojio Srbiju: Florijan je svačiji tip muškarca

Autor: | 24/05/2017

0

Svetlana Ražnatović promovisala je juče novi spot za pesmu "Anđeo drugog reda", koji je odmah naišao na oduševljenje publike. Ceca priča o sebi i promenama koje su joj se dogodile, ali i o saradnji sa manekenom Florijanom, koji na premijeri nije ostao neprimećen.

Kako ste uspeli da smršate?

- Hoćete da kažete da sam bila debela? Ma, čini vam se da sam smršala. Pa kako ne znate da se posle četrdesete telo samo po sebi zateže, uteže, sve staje gde treba i kako treba! Šalim se, naravno. Pazim šta jedem, pijem mnogo vode, aktivna sam fizički. Jedan moj koncert je kao da radim svaki dan trening u teretani. Nikad se nisam hranila nezdravo. Ja sam inače mesojed, volim meso, ali i salate, a ne volim testa i sve što goji. Ne volim slatkiše. I sva četiri posta tokom godine postim, jedem ribu i sve je to uticalo da se moje telo dovede u red.

Mnoge je oduševio Florijan. Kako ste ga našli, s obzirom na to da je poreklom Rumun koji živi u Nemačkoj. Da li je on vaš tip muškarca?

- Mislim da je on svačiji tip muškarca. Izuzetno lepo izgleda, atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bismo mi žene rekle - savršen. Florijana je pronašao moj tim ljudi, ništa što se dosad nije dešavalo. Sjajno smo sarađivali, bilo je zabavno, poklopile su nam se energije.

Da li vam je bilo teško da budete glumica u novom spotu?

- Nije, što bi mi bilo teško. Moj posao je usko vezan za glumu, a već imam iskustva i kroz "Koštanu” i, šalu na stranu, nema tu velikih glumačkih scena, ali je bilo zadovoljstvo raditi sa Florijanom.

Florijan Munteanu samo zbog premijere spota "Anđeo drugog reda” doleteo je juče u Beograd. Inače, spot obiluje predivnim kadrovima sa atraktivne lokacije, u tvrđavi Mamula u Boki Kotorskoj. Za spot je zaslužna produkcijska kuća "Toxic”, i urađen je u saradnji sa kompanijom "Shoe Star”. Ceca će, inače, u okviru turneje "Autogram” održati 10. juna solistički koncert na platou ispred Niške tvrđave. Pevačica će prvi put u Nišu uživo otpevati nove pesme, a za svoju publiku najavila je pravi spektakl.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: ceca flo