Kiki Lesendrić o starletama: Sve što privuče nečiju pažnju je ok

Kiki Lesendrić o starletama: Sve što privuče nečiju pažnju je ok

Autor: | 24/05/2017

0


Zoran Kiki Lesendrić otkriva da ne voli kako društvo u kojem živi danas izgleda, iznosi svoje mišljenje o starletama koje su se upustile u muzičke vode, ko je za njega prava zvezda, kao i da li bi učestvovao u nekom rijaliti programu.

-Svako se bori da nađe neki vazduh. Obično ljudi ne vole starlete i na neki način ih omalovažavaju. Ja mislim da sve što privuče nečiju pažnju i ima nekog kupca za tu robu, to je OK. Tako živimo, u takvom vremenu, kada je sve postalo roba i sve se prodaje i kupuje, priča Kiki.

-Ja to ne volim. Ne volim generalno svet u kojem živim. Više volim onaj svet koji se bazirao na tome da moraš da se pokažeš velikim trudom i zalaganjem u školi, na fakultetu, nekim talentom koji si sam brusio ili ti je okolina brusila, da pokažeš taj kvalitet i da taj kvalitet pobedi. To su vrednosti. Goran Bregović je tolika svetska zvezda nakon ovoliko godina upravo zbog toga što nije palo ništa s neba. Čini mi se da kako lako dođe, tako još lakše ode. Nije dovoljno samo da se slikaš, priča Kiki.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: kiki lesendrić

Najnovije vesti