Duško Tošić: Nikave afere nema, moj brak nije u krizi!

Duško Tošić: Nikave afere nema, moj brak nije u krizi!

Autor: | 24/05/2017

0

Duško Tošić tvrdi da nikakve afere s devojkom s kojom su ga u automobilu uslikali turski paparaci nije bilo i da njegova supruga Jelena Karleuša ne sumnja u njegovu priču.

Srpski fudbaler uhvaćen je nakon noćnog provoda ispred jednog poznatog restorana u Istanbulu. Sedeo je napred, a lepa brineta, manekenka Marija Andonovska, bila je na zadnjem sedištu njegovog auta, piše Kurir.

- Generalno ne dajem izjave, ali sad moram da kažem šta imam. Ovo je zaista ispalo glupo. Pa svi smo bili u tom restoranu - ja, moj drug Erol i još dva prijatelja. Erol je u vezi s tom devojkom. On je Makedonac, uspešan biznismen koji živi u Istanbulu. Njih dvoje su sedeli na zadnjem sedištu mog automobila - tvrdi Tošić.

Duško Tošić u provodu do jutarnjih sati sa nepoznatom brinetom? (video)

On kaže da su turski paparaci iskoristili trenutak kad je Marijin dečko izašao iz kola.
- Erol je napustio vozilo da porazgovara s policijom, koja nas je zaustavila. Baš u tom trenutku su paparaci slikali. Bez ikakvog razloga su napravili celu famu oko toga - objasnio je Tošić.

Nisu mogli a da ga ne pitaju da li mu je skandal poljuljao brak s folk zvezdom Jelenom Karleušom.

- Nisu jer nema razloga za to. Jelena zna mog prijatelja i takođe je znala da smo bili u tom restoranu. Ne želim da ulazimo u detalje, nisam u policijskoj stanici. Da sam se krio, ne bih ni ulazio u automobil. To jeste moj auto, ali sam dao prijatelju da vozi - objasnio je Duško, a na konkretno pitanje da li je makedonsko devojče još uvek u Istanbulu, odgovorio je kao iz topa: Verujte mi da ne znam.

Duško Tošić mora na celibat: Sa Jelenom u krevet, ali tek posle osvojene titule!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti