Isidora Bjelica u šoku, manijak sa sekirom upao u dvorište njene kuće

Isidora Bjelica u šoku, manijak sa sekirom upao u dvorište njene kuće

Autor: | 28/05/2017

0

Spisateljica Isidora Bjelica je doslovno ostala u šoku kada je, vraćajući se sa terapije u Skoplju, otišla u svoju kuću u Herceg Novom i tamo zatekla pustoš koji je ostavio neko ko je prožet mržnjom, posekao svo drveće u dvorištu.

Revoltirana i zapanjena ovakvim vandalskim činom, Isidora je u svom stilu, napisala odgovor "manijaku sa sekirom", na društvenoj mreži Fejsbuk, a njeno pismo prožeto sarkazmom seče ostrije od sekire i ostavlja trajne posledice...

Pismo manijaku sa sekirom

Dragi manijače sa sekirom,
Sinoć kasno kad smo se vratili iz Skoplja sa terapije u Acibadem Sistini, šokirala sam se da si upao u baštu naše porodične kuće u Herceg Novom i sekirom posekao sve naše smokve, limunove, lovor i sve što si stigao.

Ne znam koja te bes ili manija naterala da sečeš to divno drveće, ali po načinu kako je sečeno vidim da si baš ljut! Naročito si se okomio na divne, visoke smokve koje je sadila moja mama i koje pamte svaki poljubac, smeh, zagrljaj koje smo u njihovom hladu razmenjivali još od kako sam bila devojčica.

Foto Facebook

Dakle, dragi manijače sa sekirom, mora da ti je mnogo loše kad upadaš u tuđa dvorišta i sekirom ubijaš nedužno drveće. Iskreno, nije dobro ni za imidž ovog prelepog grada da ideš naokolo sa sekirom i mlatiš gde stigneš. Šta je sledeće? Zveknućeš mi psa? Priznaj dok si u mraku da te niko ne vidi umlaćivao naše smokve i limunove sanjao si zapravo da mlatiš mene, zar ne? Sumnjam da te baš smokve toliko nerviraju da ih kasapiš kao u masakru motornom testerom.

Okej, nisi normalan, posekao si nam smokve i uspomene, ali nisi prvi ni poslednji. Prema tome, uzmi sekiru i dođi na pićence, kad popiješ lepo tvrdosko vino ima da te prođe sav bes, mržnja, zavist. Ako ni to ne pomogne, ti brate manijače zamahni na mene, a ostavi nedužno drveće i cvece, ne budi pi...kica i trtara, kakav si ti to bre bedan manijak?

Isidora i dalje ne može da veruje da postoje ljudi koji u sebi nose toliku količinu mržnje i da su spremni na ovakav čin iz čiste pakosti i zavisti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/nebojša Nišić
Tagovi: isidora bjelica

Najnovije vesti