Dragana Mićalović: Nisam od onih devojaka koje preuzimaju inicijativu i jure momke

Dragana Mićalović: Nisam od onih devojaka koje preuzimaju inicijativu i jure momke

28/05/2017

0
Dragana Mićalović i Luka Raco za Hello! Foto Mirko Tabašević

Lepa glumica Dragana Mićalović, sestra Slobode Mićalović ispričala je da priželjkuje svadbena zvona, ali ne želi ništa da planira da se ne bi izjalovilo. Draganin problem je i to što puno radi, pa nema mnogo vremena za ljubav.

- Nadam se da će mi se svadba i venčanje desiti u nekom normalnom životnom dobu. Trenutno nema s kim to da se ostvari, a i lepo ljudi kažu: mi planiramo, a Bog se smeje. Takve stvari se ne planiraju, one se dese kad treba - kaže glumica.

Dragana Mićalović: Trudim se da pokažem mladima da devojka može da bude zapažena i kad je prikladno obučena

Ona dodaje da previše radi, pa nema prilike da upozna muškarca svog života.

- Da sam zaljubljena, verovatno bih sa svima podelila to stanje i rekla da sam srećna u tom smislu. Ja nemam kad da sretnem muškarca jer snimam dnevno po 13-14 sati - priča Dragana, koja u vezi inicijativu prepušta "jačem polu":

- Nisam od onih devojaka koje preuzimaju inicijativu i jure momke. Kad bude trebalo da se pojavi onaj pravi, to će se desiti. Sad sam okupirana karijerom i to me čini srećnom.

Malo je zabrinjava to što se, kako neki veruju, muškarci plaše uspešnih dama.

- Prijateljice koje su uspešne u poslu rekle su mi da se muškarci plaše ostvarenih žena. Možda je i to razlog što ne mogu da nađem dečka - iskrena je Mićalovićeva.

I u njenoj porodici svi navijaju da se zvezda serije "Sinđelići" što pre skrasi.

- Mama me teši kad me spajaju sa muškarcima sa kojima nisam u vezi. Ja znam da se iznerviram, naljutim, nekad budem i povređena. A ona mi uvek kaže da je sve dobro dok me povezuju sa mladim i zgodnim muškarcima - zaključuje glumica u razgovoru za Informer.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti