Aca Lukas: Završio sam nižu i srednju muzičku školu i to mi je sasvim dovoljno za ovo čime se bavim

Aca Lukas: Završio sam nižu i srednju muzičku školu i to mi je sasvim dovoljno za ovo čime se bavim

Autor: | 31/05/2017

0

Kada je reč o domaćoj estradi važi nepisano pravilo da se gotovo niko ne može pohvaliti diplomom. Ipak, postoje i svetli primeri – mnoge pevačke zvezde imaju visoko obrazovanje, a neke od njih vlasnici su diploma čak nekoliko fakulteta.

Jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu, Aca Lukas, ističe da nikada nije žalio zbog te svoje odluke, jer je ostvario životni cilj. Postao je zvezda i od svog posla može odlično da živi i svojoj porodici sve obezbedi.

- Išao sam u srednju građevinsku školu i odustao sam u trećoj godini. Tačnije, kada sam je završio - otkriva Lukas nepoznate detalje iz svoje biografije i dodaje.

- Počeo sam da pevam veoma mlad, kada sam imao 16 ,17 godina. Nisam imao vremena da pohađam nastavu i to je glavni razlog zbog kog sam odustao od građevinske škole. Ipak, završio sam nižu i srednju muzičku školu i to mi je sasvim dovoljno za ovo čime se bavim.  Ja sam muzički obrazovan!  Ne kajem se što nisam završio školu i ne nameravam da je završavam - rekao je Lukas i otkrio kako je, dok je još uvek pohađao nastavu, bio glavna faca među devojkama.

- Imao sam često nastupe i uzimao dobar bakšiš, pa sam svaki dan u školu dolazio taksijem. Među devojkam sam bio faca i volele su da budu oko mene. i drugari su uvek voleli da budu u mom društvu. Ipak, ne mogu reći da mi nisu zavideli, naročito drugovi, i to baš zbog devojaka - kroz smeh kaže Lukas.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: aca lukas