Kad život izrežira romansu: Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Kad život izrežira romansu: Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Autor: | 02/06/2017

0


Vest da se glumica Jelisaveta Orašanin udaje za proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića odjeknula je kao bomba u srpskim medijima, a od tog trenutka njih dvoje ne izlaze iz žiže javnosti, a mnoge zanima kako su se Jelisaveta i Teo upoznali i zavoleli.

- Jelisaveta i Teodosić su već sedam meseci u vezi. On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - počinje priču dobro obavešten izvor za Blic puls.

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - otkrio je izvor.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/detalji-svadbe-godine-pantela-kumuje-milosu-teodosicu/

Inače, svadbeno veselje Tea i Jelisavete biće organizovano u klubu “Privrednik”, a mladenci će se truditi da što više sačuvaju privatnost, iako su svesni da će njihovo venčanje privući veliku pažnju javnosti. Teodosić se ovim povodom kratko oglasio.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići.

S druge strane, Jelisaveta je za demantovala napise da je u drugom stanju i da se zbog toga udaje.

- Nisam trudna, udajem se na prazan stomak, ako je to greh, izvinite - rekla je Jelisaveta i istakla da nije krila predstojeću svadbu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello!/Instagram