Ćerka Verice Rakočević slavi rođendan: Njena ljubav, pažnja, nežnost i toplina mi daju snage za sve

Ćerka Verice Rakočević slavi rođendan: Njena ljubav, pažnja, nežnost i toplina mi daju snage za sve

Autor: | 03/06/2017

0

Mnogi ne znaju najmlađu ćerku Verice Rakočević, Milenu, koja živi radi u Americi, kao uspešan fotograf i ne želi da se previše eksponira u javnosti.

Verica se trenutno nalazi kod Milene u Njujorku, a pošto je njenoj mezimici danas divan dan, ponosna mama je podelila svoje emocije na društvenoj mreži uz Mileninu fotografiju iz detinjstva.

- Mamina ljubav najmlađa danas slavi rođendan. Jutros u četiri, vreme kada je dosla na ovaj svet zagrlila sam je i zahvalila Bogu sto imam najdivnije, najpažljivije i najnežnije čedo. Njena ljubav, pažnja, nežnost i toplina mi daje snage za sve. Volim te pile moje i da si mi živa, zdrava i srećna još sto godina.

Iako ih dele hiljade kilometara, Milena i Verica su jako vezane jedna za drugu, i majka koristi svaku priliku da poseti svoju ćerku, a mnogi kažu da Milena neverovatno liči na svoju mamu iz mlađih dana.

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on Mar 23, 2017 at 5:35am PDT

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine.Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za “Elle”. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je u jednom od intervjua ponosna ponosna mama.

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on May 14, 2017 at 8:03am PDT

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on Nov 13, 2014 at 8:10am PST

Happy bday to this beauty ? Love U mama ????❤️

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on Mar 23, 2015 at 5:10pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović