Anđelku Prpić nećete prepoznati, ostarila je i potpuno se promenila! (foto)

Anđelku Prpić nećete prepoznati, ostarila je i potpuno se promenila! (foto)

Autor: | 07/06/2017

0

Glumica Anđelka Prpić pleni svojim osmehom, neposrednošću i harizmom, ume da nas nasmeje, da nas zabavi... Ali ovoga puta nas je šokirala, jer nismo navikli da je vidimo u ovakvom izdanju...

Naravno, radi se o pripremama za njen novi projekat, a pošto glumci moraju da otelotvore razne junake koje tumače, neretko i one koji se po godinama drastično razlikuju od njih samih, uz pomoć veštih maskera i šminkera, Anđelka je postala baka!

"Baka" Anđelka je uz ove fotografije njene metamorfoze napisala da je samo oči odaju, jer u njima se i dalje vidi ona prava Anđelka, ali na prvi pogled teško da bi je ko prepoznao.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 6, 2017 at 2:25pm PDT

Međutim, pod maskom je i dalje ona, te se i u liku jedne vremešne gospođe koja se kasnije pretvara u baku, Anđelka dobro zabavljala.

Dakle, ka ovome idemo ???? #monodrama #justamesnadje #samojejednamajka #jokinamama #andjelka #andjelkaprpic

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jun 4, 2017 at 6:26am PDT

Ali, ni tu nije kraj, jer, kada bi zamislili Anđelku kao jednu od estradnih zvezda novije generacije, ona bi izgledala upravo ovako!

Jer, glumac je glumac. Čovek koji nam donosi stotine i hiljade različitih lica, a ni jedno od njih nije njegovo ili su možda sva ona deo tog jedinstvenog glumačkog bića.

Neke od fotografija su nastale dok Anđelka vredno priprema svoju prvu monodramu "Ju šta me snađe", koju je specijalno za nju napisao muž njene prijateljice Maje, pisac i scenarista Nebojša Romčević.

-Igram bankarsku službenicu koja je u krizi tridesetih i živi prosek proseka na svakom nivou. Dobija priliku, pošto joj je šefica pala sa sobnog vratila u želji da izgleda mlađe, da napreduje u poslu i da se pokaže i sebi dokaže da nije sve gotovo. Tako ulazi u razne peripetije i dobija nepristojnu ponudu - otkrila je Anđelka, a mi jdva čekamo da je vidimo u toj ulozi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: Anđelka Prpić

Pročitajte još