Masimo Savić proslavio 55. rođendan uz pesmu u Beogradu (video)

Masimo Savić proslavio 55. rođendan uz pesmu u Beogradu (video)

Autor: | 07/06/2017

0

Poznati muzičar Masimo Savić je 6 juna proslavio 55. rođendan u Beogradu, a umesto rođendanske torte i svećica u krugu porodice, publika na letnjoj sceni Bitefarta je zajedno s njim pevala njegove pesme.

Verujemo da bi ovakav rođendanski poklon poželeo svako, jer emocija koju Masimo pruža kroz pesmu je neverovatna, a publika to zna da prepozna i nagradi.

Carolija zvana Massimo ??❤❤? #massimosavic #happy #jedno_prekrasno_vece #bitefartcafe

A post shared by ??? (@jella_0610) on Jun 7, 2017 at 12:51am PDT

Pošto mu je raspored nastupa i koncerata odavno isplaniran, verujemo da će slavlje nastaviti već nekog od sledećih dana sa svoje dve najveće ljubavi, suprugom Eni i ćerkom Mirnom.

Iako on nije neko ko pridaje veliku pažnju rođendanima, Danu zaljubljenih...  Masimo će svoj 55. rođendan proslaviti na svoj način, kada se sretne sa svojom porodicom.

Našem najdražem Massimu ❤

A post shared by Novi BitefArtCafe (@bitefartcafe) on Jun 7, 2017 at 2:55am PDT

A da ne ostane bez poklona pobrinuće se, kao i svake godine do sada, njegova supruga i ćerka, budući da mu, saznaje RTL, uvek poklone nešto praktično što mu pomaže u poslu kojim se bavi.

Tako je pevač jedne godine od svojih najmilijih dobio ventilator za pozornicu, ali i stolicu za scenu. Šta mu ove godine pripremaju Eni i Mirna, verovatno ćemo saznati na nekom od njegovih koncerata. Do tada, želimo mu sve što bi i sam poželeo i, naravno, puno novih hitova baš kao što je i njegova nova pesma 'Neka ti plove brodovi', koja je izišla dan pre njegovog rođendana.

 

"Neka ti plove brodovi" je pomalo je drugačija od onoga što ste od njega navikli da čujete, jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačkom sekcijom i pratećim vokalima. Tematski ona ponire u dušu svakoga ko istinski voli i daje osećaj sigurnosti, stamenosti i punog poverenja. Nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mesta koja svojiom razigranošću, šarenilom i srećom ne poznaju granice.

Autor teksta i muzike je Predrag Martinjak, dugogodišnji Masimov saradnik zaslužan za hitove poput "Iz jednog pogleda", "Suze nam stale na put", "Sretan put" i druge.

Pesmom "Neka ti plove brodovi" Masimo nastavlja da predstavlja pesme s novog albuma, planiranog za jesen 2017. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: masimo savić