Novak i Jelena Đoković u prvim redovima na koncertu Kikija Lesendrića i Pilota

Novak i Jelena Đoković u prvim redovima na koncertu Kikija Lesendrića i Pilota

Autor: | 11/06/2017

0
Foto Antonio Ahel/ ATA Images

Kiki Lesendrić i "Piloti" održali su sinoć spektakularni koncert na Tašmajdanu pred više od deset hiljada Beograđana, a ovom muzičkom spektaklu prisustvovao je i bračni par Đoković.

Njih dvoje su prvo uspavali Stefana i ostavili ga sa bakom i dekom da se brinu o njemu, a onda su krenuli na Tašmajdan.

A post shared by Desa Sipka (@desasipka) on Jun 11, 2017 at 1:54am PDT

Novak i Jelena Đoković su bili u prvim redovima i iz sveg glasa pevali neprevaziđene hitove "Pilota", a proslavljeni teniser i njegova supruga privukli su veliku pažnju Kikijevih fanova koji su sa Đokovićima na koncertu pravili selfije, a sve je zabeležila ekipa emisije "EkskluzivNO" na televiziji Pink.

A post shared by Aleksandar Pasic (@alexpasic) on Jun 10, 2017 at 3:31pm PDT

Inače, kako piše Blic, porodica Novaka Đokovića gradi vilu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a Novak Đoković je juče sa porodicom posetio ovo gradilište.

Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

- Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vredan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželeo je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao - kaže dobro upućen izvor za ovaj list.

Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Dijana i Srđan Đoković

Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom delu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Meštani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

- Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj deo Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu - ne kriju sreću meštani.

Inače, Novak Đoković je pre nekoliko dana došao u Beograd kako bi proslavio 30. rođendan koji će biti ogranizovan u jednom restoranu.

- Novak i Jelena su sa sinom Stefanom došli u Beograd u četvrtak uveče i u Srbiji ostaju nedelju dana. Poželeli su da vide svoje, ali i da se malo provedu. Došli su na duži period kako bi organizovali veliko slavlje za Novakov rođendan i žele da sve bude savršeno. Kako je Jelena u drugom stanju, Novak je na sebe preuzeo većinu organizacije - rekao je izvor za pomenuti dnevni list.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/hello/arhiva/ATAimages