Nataša Bekvalac o novoj ljubavi: Nikada nisam bila srećnija

Nataša Bekvalac o novoj ljubavi: Nikada nisam bila srećnija

Autor: | 20/06/2017

0

Nataša Bekvalac konačno je progovorila o novom dečku Luki Lazukiću. Popularna pevačica, koja je odmah nakon razvoda od direktora "Pionirskog grada" Ljube Jovanovića uplovila u vezu s beogradskim biznismenom, kaže da je u ljubavi ispunjena.

Bekvalčeva je u subotu nastupala u jednom šoping-molu, a s njom nije bio njen dečko, sa kojim se nedavno odmarala na Ibici. Iako nije bio prisutan, Nata je progovorila o njihovom odnosu. Na naše pitanje da li je za njen odličan izgled zaslužna ljubav, ona se nasmejala.

- Mogu vam reći da se lepo osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je ful i sve je super! - rekla nam je Bekvalčeva.

Na pitanje da li je svom dečku posvetila novu pesmu „Crta“, koju će uskoro objaviti, Nata je kazala da mu još uvek ništa nije otpevala.


- Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za Luku. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi - rekla je raspoložena pevačica.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ata

Pročitajte još

Najnovije vesti