Ceca Ražnatović: Nikada ne bih pristala da se ponovo udam, više me to ne zanima

Ceca Ražnatović: Nikada ne bih pristala da se ponovo udam, više me to ne zanima

Autor: | 21/06/2017

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkriva da ne bi pristala da se ponovo uda jer je to trenutno ne zanima i ima druga interesovanja u životu.

O njenom ljubavnom životu pričaju svi, a često joj se postavljaju pitanja o momcima. Folk diva je otkrila šta bi uradila ako bi neko klelnuo pred njom i zaprosio je.

- Ne, naravno da ne. Nikada ne bih pristala da se ponovo udam, pa taman da je ne znam šta u pitanju. Probala sam, videla da to ne mogu i više me to ne zanima. Trenutno imam druga interesovanja, a to je rad na novom albumu koji planiram da predstavim sledeće godine - rekla je Ceca.

Na pitanje da li ima želju da rodi još jedno dete kaže:

- Vidite, taman sam izašla iz puberteta, tako da me ne pada na pamet da ponovo ostanem trudna. Veljko i Anastasija ne traže ni brata ni sestru, trenutno imaju druga interesovanja.

O deci folk dive dosta se priča u javnosti, a ona je otkrila koja su to njihova interesovanja.

- Moja deca su skromna i nemaju prevelike želje, a ni prohteve, ako želite iskreno da vam kažem. Sve je to u domenu normalnog i pristojnog, jer ih nikada nisam vaspitavala da traže nešto što nije za njihov uzrast ili što nemaju ni njihovi vršnjaci - kaže Ceca.

Mnogo se pričalo o mogućnosti da Ceca Ražnatović dobije sopstveni, porodični rijaliti, po ugledu na čuvenu porodicu Kardašijan. O tome je sinoć bilo reči i u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je Ceca gostovala sa ćerkom Anastasijom.

Međutim, Ceca je rekla da o tome ne želi ni da razmišlja.

- Dobijali smo ponude, od ozbiljnih agencija, ali to je neprihvatljivo. 

- Ni da upišeš blanko cifru? - upitao je Amidžić.

- Pa, bilo je i toga. Ali, ja toliko malo privatnosti imam, i moja deca uz mene, još mi samo fale kamere u kući i što kaže Anastasija, da svi završimo kolektivno u ludnici - rekla je Ražnatovićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/ataimages