U prelepoj venčanici Jelisaveta Orašanin je sada i zvanično gospođa Teodosić (foto)

U prelepoj venčanici Jelisaveta Orašanin je sada i zvanično gospođa Teodosić (foto)

Autor: | 25/06/2017

0

Iako su ih od ranog jutra pratili fotoreporteri i saletali novinari, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić su uspeli da uz pomoć obezbeđenja, prijatelja, bežanja kao u filmovima, stignu na sopstveno venčanje i da pred matičarem izgovore sudbonosno "da".

Jelisaveta tako od današnjeg dana prestaje da bude gospođica Orašanin, već zvanično, i kako kažu oni koji su prisutni, ponosno, gospođa Teodosić.

Milošev kum na venčanju bio je fudbaler Marko Pantelić, a kuma je jedna od Jelisavetinih drugarica iz detinjstva Milica Opačić. Mladenci su nakon što su izgovorili sudbonosno da dobili veliki aplauz prisutnih gostiju.

Inače oko restorana u kome se odigrava svadbeno veselje je opsadno stanje i niko nije mogao da se približi objektu, a ulazili su samo oni koji su bili na spisku zvanica. Jelisavetina sestra Milica je stigla već oko podneva, ali onda je nastao problem - obezbeđenje nije moglo da je pronađe na spisku!

Milica je počela žustro da se raspravlja sa obezbeđenjem, ali na kraju se ipak sve završilo kako treba pa je pronašla svoje mesto u ogromnom kompleksu restorana. Kada su je pitali kako će se provesti na svadbi, ona je kroz osmeh rekla "Ne mogu ništa da pričam".

Mere obezbeđenja su toliko rigorozne da su i konobara koji je zadužen za opsluživanje gostiju nekoliko minuta tražili na spisku kako bi bili sigurni da je deo proslave, a ne uljez.

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Jun 25, 2017 at 4:41am PDT

Dok je jedna ekipa novinara i fotografa u zasedi vrebala goste ispred restorana, drugi su bili ispred zgrade gde živi Miloš, kao i ispred Jelisavetine zgrade.

Budući mladoženja se uputio iz svog stana na Žarkovu ka restoranu, sedeći na zadnjem sedištu zatamnjenog džipa. Kako ne bi omogućili fotoreporterima da ga slikaju, njegovi prijatelji su opkolili Milošev auto.

Tom prilikom je vozač Teovog džipa, usled gužve i meteža krenuo u rikverc i sudario se sa drugim autom. Milošev drug koji je vozio sada već oštećen auto je kratko dobacio:

- Nema veze, platićeš mi auto - našalio se drug.

Gosti su se iskradali iz svojih automobila i pokušavali da pobegnu objektivima paparaca koji su i na vrelini sunca strpljivo čekali.

Tako su na proslavu između ostalih stigli Boda Ninković sa suprugom, košarkaš Nenad Krstić, kao i Teov kolega i prijatelj, košarkaš Vladimir Štimac... Teov najbolji drug Srđan dovezao se u gepeku i tako izmamio osmehe kod mnogih zvanica. Jelisavetin kolega Ljuba Bulajić je uprkos povredi noge i uz pomoć štaka stigao da bude deo proslave. Glumac Vlada Aleksić sa kojim Jelisaveta igra u predstavi stigao je sa svojom pratnjom.

Jelisavetin dugogodišnji prijatelj i kolega Miloš Biković odložio je sve svoje obaveze u inostranstvu kako bi se odazvao pozivu.

Slavlje, svakako, nije htela da propusti ni jedna od mladinih najboljih prijateljica, glumica Nina Janković, koja je zablistala u prelepoj haljini.

Udade se tetka ???

A post shared by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on Jun 25, 2017 at 7:03am PDT

Pevač Marko Rokvić došao je u pratnji supruge Sare. Filip Živojinović i Aleksandra Prijović došli su na svadbu kada i većina zvanica, a Aleksandra će biti zadužena za pesmu i veselje.

U belom džipu stigao je i košarkaš Nemanja Nedović sa devojkom Minom. Bilo je i onih koji su odlučili da ne sednu u skupocene automobile, već na manji motor. Upravo tako je na svadbu došao i glumac Viktor Savić.

Bane Mojićević je prekršio pravilo koje su postavili Jelisaveta i Teo i postavio fotografiju iz restorana!

Moja muzička porodica je spremna za najbolju žurku na svetu.?? #BaneMojicevic #NikoKaoBane #BaneMojicevicBend #BMB

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Jun 25, 2017 at 8:02am PDT

Vlada Aleksić, Jelisavetin kolega iz predstave "Hotel 88", se takođe oglušio o pravlilo, te je fotografiju sa mladom podelio sa pratiocima na Instagramu.

A onda smo videli i kako izgleda mladoženja...

Foto: Instagram printscreen/Milan Jankovic

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti