Živi svoju bajku, ali oni su njeno najveće bogatsvo: Ivana Berendika se oglasila za Dan očeva (foto)

Živi svoju bajku, ali oni su njeno najveće bogatsvo: Ivana Berendika se oglasila za Dan očeva (foto)

Autor: | 27/06/2017

0

Ivana Berendika, nekadašnja članica grupe "Models" svoju dugogodišnju sreću sa američkim milijarderom Tomasom Jermolukom upotpunila je rođenjem blizanaca.  Zoi Mej i Kai Nikola su prava kruna su njihovog braka koji traje punih 12 godina.

Za razilku od brojnih poznatih ličnosi koje decu skrivaju od medija, Ivana je napravila izuzetak, te je ponosno predstavila sina i ćerku.

A post shared by Ivana Berendika (@armedelamour) on Jun 22, 2017 at 4:28am PDT

Uz fotografiju ćerke je ostavila komentar -Dobro jutro - a kako Kai Nikola i nije bio baš raspložen za poziranje Ivana je kroz šalu napisala da on želi više nego što mama može da mu pruži.

A post shared by Ivana Berendika (@armedelamour) on Jun 20, 2017 at 3:25am PDT

Bivša manekenka je objavila i fotografiju svoj supruga, koji je jedan od osnivača kompanije “Gugl” te mu čestitala Dan očeva i poručila mu da je "najbolji tata na svetu i da ga mnogo vole".

A post shared by Ivana Berendika (@armedelamour) on Jun 18, 2017 at 10:54am PDT

– Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored sebe imam muškarca slobodnog duha, avanturistu koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba. Amerikanke su prilično razmažene. U većini slučajeva su statične i često žrtve primitivnog hedonizma. Jedna Amerikanka teško bi mogla da razume njegovu potrebu da obiđe zemlje koje su gotovo nevidljive na karti Afrike. To nas je i spojilo. –otkrila je svojevremeno za naš magazin Ivana koja se danas bavi dizajnom luskuznog nakita koji su nosile svetske zvezde kao što su Naomi Vots, Kejt Mos, Uma Turman i mnoge druge.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Marko Sovilj/Arhiva Hello!/Instagram

Najnovije vesti