Ljubavi je došao kraj: Aca Lukas se razvodi od Sonje, papiri za razvod su predati

Ljubavi je došao kraj: Aca Lukas se razvodi od Sonje, papiri za razvod su predati

Autor: | 29/06/2017

0
Aca i Sonja iz sretnih dana

Poslednjih dana se u medijima provlačila priča o kraju braka između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, ali ni jedno od njih dvoje nije želelo da se oglasi povodom toga. Ipak, izgleda da su spekulacije i tračevi ipak bili tačni, jer je Aca Lukas podneo zahtev za razvod braka od Sonje.

Nakon višemesečnog ubeđivanja da ostane s njim u braku, na šta Sonja nije pristala, pevač je odlučio da je preduhitri, pa je u utorak u Trećem osnovnom sudu predao dokumente za razvod.

- Sonja je još pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na brak, u kojem već duže vreme nije bila srećna. U poslednje dve nedelje trpela je hajku medija, koji su je lažno optužili da je preljubnica, a Aca je za to vreme pokušavao da je ubedi da odustane od razvoda. Nedavno joj je postavio ultimatum - ili se pomiri sa mnom, ili ću te tužiti, a Sonja je ostala ravnodušna na ucenu. Rešio je da je preduhitri i u utorak je podneo zahtev za razvod - rekao je izvor za Kurir.

U njihovom braku folk stvari već dugo ne funkcionišu kako treba, kako kažu dobro obavešteni izvori, svađe i prepirke postale su nesnosne i svakodnevne, tako da i jedno i drugo žele što pre da se razvedu.

Aca Lukas se oglasio na društvenim mrežama potvrdivši vest o razvodu, ali je i naglasio da ništa ružno neće reći o svojoj uskoro bivšoj supruzi, jer ona je , za njega, pre svega majka njihovog deteta.

- Draga moja ljubavi, doduše bivša,

Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se... - između ostalog piše Lukas.

Lukas je za Sonjin rođendan, u martu ove godine, rekao da je Sonja žena koju obožava, tako da niko nije mislio da njihovoj ljubavi dolazi kraj.

– Ona je sve što treba jedna žena da bude. Ona je moja. Srećan rođendan Sonja! – rekao je Aca.

Aca Lukas obožava svoju suprugu: Ona je sve što jedna žena treba da bude, ona je moja

Inače Aca Lukas je po saznanjima magazina "Star" prevario Sonju sa pevačicom Anom Sević, koja je udata za Darka Lazića. Dok su drugi mediji pisali da je Sonja prevarila njega i to sa Markom Jarićem!

Aca Lukas je tokom sinoćnje finalne emisije "Zvezda Granda" objavio na društvenim mrežama da se razvodi od Sonje Vuksanović, o čemu uveliko bruji domaća javnost, a iza kulisa poslednje emisije u ovoj sezoni odigravala se drama poznatog pevača.
Saša Popović je bio jako zabrinut zbog Acinog stanja, pa je tražio da mu priskoče u pomoć, a i ostali u studiju su bili na nogama zbog Lukasa, koji je bio nervozan tokom cele večeri.

Sve vreme mu je u rukama bio mobilni telefon, a povremeno su ga smirivali drugi članovi žirija, ne bi li uradio nešto zbog čega će zažaliti.

Snežana Đurišić je prokomentarisala celu situaciju izrazivši žaljenje zbog nastalih okolnosti.

- Volim njihovu porodicu jako... Ne bi bilo fer da kažem bilo šta, mislim da Lukasu ne treba savet. Ako mi ga bude tražio, daću ga - rekla je Snežana za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva