Novak Đoković slavi tri godine braka sa Jelenom: Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši

Novak Đoković slavi tri godine braka sa Jelenom: Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši

Autor: | 10/07/2017

0

Novak i Jelena Đoković na današnji dan, 10. jula, slave svoju treću godinu braka koji je došo kao kruna nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Emotivan i iskren kao i uvek, Novak je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz reči:

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jul 10, 2017 at 3:50am PDT

Novak i Jelena su se nakon građanskog venčanja koje je bilo na današnji dan 2014. godine, venčali i u crkvi Svetog Arhiđakona Stefana, na Svetom Stefanu, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli, a tog dana ni kiša nije mogla da pokvari njihovu sreću.

Ceremonija je obavljena u krugu uže porodice, a venčao ih je jeromonah Kliment iz manastira Praskvica. Jelena je uzela prezime svog supruga, a  Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog "Serveta", Neven Marković.

Novak, koji je tadašnju titulu na Vimbldonu posvetio budućoj ženi i detetu, rekao je nakon svadbe novinarima da će "sada zatvoriti tenisko poglavlje na neko vreme".

 

"Puno lepih trenutaka je preda mnom: brak, postaću otac za nekoliko meseci... Uživaću u vremenu sa mojom porodicom i mojom budućom suprugom"

Novak i Jelena u braku su dobili sina Stefana, a uskoro ih očekuje i proširenje porodice, kada će na svet doći i željena devojčica.

hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva