Marijana Mićić: Odvikla sam se od toga da muškarce posmatram kao frajere

Marijana Mićić: Odvikla sam se od toga da muškarce posmatram kao frajere

Autor: | 13/07/2017

0

Harizmatična glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa u skladnoj vezi sa svojim dečkom, tako da na udvaranja i zgodne momke koje sreće gleda iz jedne drugačije perspektive. Na novinske napise koji se dotiču nje i njene veze, reaguje, jer joj takva vrsta zadiranja u privatnost smeta...

- Njemu ne smeta jer ne prati, ali meni smeta jer mislim da to nije tema o kojoj treba polemisati javno. Ne znam šta bilo ko ima od toga da sazna kada ću se ja udati.

Na pitanje da li može da kaže ko je bolji frajer: Milan Kalinić ili Bojan Perić, Marijana je objasnila kako sada gleda na momke:

-Uf, odvikla sam se od toga da muškarce posmatram kao frajere tako da, evo, razmišljam i ne znam šta bih ti odgovorila...

Da li postoji neka uloga koju si odbila, a da si se kasnije pokajala zbog toga?

- Ne. One koje sam odbila i dalje mislim da sam donela ispravnu odluku.

Na pitanje koji su njeni najveći strahovi i kako ih prevazilazi, Marijana je ispričala kako se bori s njima:

- Imam mnogo strahova i za sve mislim da su najveći na svetu. Na razne načine pokušavam da ih prevaziđem. Treniram, mislim da fizička aktivnost dosta utiče na psihu, šetam nekoliko puta dnevno sa psom i nikada ne nosim mobilni telefon. Tada pokušam da se maksimalno opustim, jednostavno, formiram neki svoj mikrosvet kako bih se koliko toliko zaštitila od loših informacija, ljudi... Mislim da bi svako od nas trebalo da osluškuje svoj organizam i da radi samo stvari koje mu prijaju.

Kada bi morala da se odlučiš za voditeljski ili glumački poziv, šta bi odabrala?

- Ne bih volela da moram da odlučim jer volim oba posla, ali bih prednost ipak dala glumi, to je ono što sam studirala i čime sam oduvek želela da se bavim.

Uvek ste veseli i nasmejani. Ali kada vam dođe trenutak da se osamite, da li to uradite, da li plačete?

- Plačem često i od sreće i od tuge. Ako nije sramota smejati se, nije sramota ni plakati. Volim da se osamim ili sa psom ili sa knjigom.

Da li vam se udvaraju momci iako znaju da ste zauzeti i šta vi kažete?

- Ili ja to ne primećujem ili mi se niko ne udvara. Ali mislim da je najbolje uvek okrenuti na šalu i napraviti se malo lud i izignorisati.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/hello/arhiva/promo