Stefan Živojinović: Moji roditelji su najbolji na svetu i neverovatno normalne osobe

Stefan Živojinović: Moji roditelji su najbolji na svetu i neverovatno normalne osobe

Autor: | 15/07/2017

0

Stefan Živojinović, koji je krenuo muzičkim stopama svoje majke Lepe Brene, iz porodičnog doma nosi samo lepe uspomene i dobro vaspitanje, te je izuzetno ponosan na svoje roditelje koji su ga naučili da ceni prave vrednosti u životu.

- Kao što verovatno svako misli o svojim roditeljima, tako su i meni moji roditelji najbolji na svetu. Brena i Boba su neverovatno normalne osobe, to je ono što najviše cenim kod njih. Kao roditelji pružili su nam neizmernu količinu ljubavi, pažnje i vaspitanja. Kad smo bili deca, majka je puno radila i putovala, ali kad god je mogla i imala prilike da bude s nama, to je iskoristila.

Posle svakog koncerta se vraćala prvim letom nazad kući, pa makar to bilo i u četiri-pet ujutru, da bi nas što pre videla, i tako stalno. Mislim da je majka uvek bila malo stroža od oca. Ona je uvek bila ta koja nas je kažnjavala ako napravimo neku malu glupost, kao što rade sva deca, ali kad bismo zeznuli nešto krupnije, onda bi intervenisao Boba. Tek tad bismo Viktor i ja shvatili da smo ga baš preterali.

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović/instagram