Vuk Kostić poklekao: Nina Janković mi uništava život, otvorila mi Instagram!

Vuk Kostić poklekao: Nina Janković mi uništava život, otvorila mi Instagram!

Autor: | 16/07/2017

0

Glumac Vuk Kostić je dugo odolevao društvenoj mreži Instagram, ne želeći da svoj život kroz fotografije deli sa milionskim auditorijumom, ipak, na nagovor dobre drugarice i uz njenu svesrdnu pomoć, Vuk je poklekao i osvanuo na Instagramu.

Glumca Nina Janković, koju sa Vukom gledamo u seriji "Ubice mog oca", rešila je da uzme stvar u svoje ruke i otvorila mu je nalog na ovoj društvenoj mreži.

- Nina mi uništava život, otvorila mi Instagram. Dosadno joj - poručio je nasmejani Vuk uz fotografije sa snimanja nove sezone popularne serije, dok su se fanovi zahvalili Nini što ga je najzad nagovorila na ovaj korak.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 15, 2017 at 9:06am PDT

Ipak, tu se našla i jedna fotografija iz privatnog života, gde možemo da vidimo zgodnog glumca na bazenu. Verovatno je Nina i tu umešala prste i izabrala je za postavljanje na ovu društvenu mrežu, jer nismo sigurni da bi se Vuk sam odlučio da pokaže zgodno telo velikoj publici koja ga voli i prati.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 15, 2017 at 8:59am PDT

Očekujemo da će se Vuk opustiti i da ćemo vvrlo brzo imati pregršt fotografija koje će podeliti sa svojim fanovima kojih već ima preko 2.500!

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages