Sportska podrška: Novak otkrio kako ga bodre Teodosić i Bogdanović

Sportska podrška: Novak otkrio kako ga bodre Teodosić i Bogdanović

Autor: | 26/07/2017

0

Svi sportisti znaju da je sport prepun usponova i padova, pobeda i poraza pa zato ne čudi što upravo naši košarkaški asovi bodre najboljeg srpskog tenisera koji je upravo objavio da je završio sezonu zbog povrede lakta.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/objavio-kraj-sezone-novak-dokovic-bez-reketa-nekoliko-meseci/

Novak je istakao da je to bila jedna teška odluka ali smatra da mu je ovo opomena da mora da napravi pauzu.

- Ovo je veoma teška odluka za mene, ali gledam sve sa pozitivne strane. Sve što se dešava u životu dešava se sa razlogom. Pokušaću da iskoristim ovo vreme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem sa porodicom. Za oko mesec, mesec i po Jelena i ja ćemo uz božju pomoć postati opet roditelji. Izgleda da je moralo ovo da se desi da mi Bog definitivno poruči: "Sad je dosta"., rekao je naš igrač.


On je između ostalog otkrio kako su Miloš Teodosić, Nenad Krstić i Bogdan Bogdanović sa kojima je proveo jedno veče u Beogradu, reagovali na odluku da se odmori od reketa nekoliko meseci.

-Rekli su mi 'brate, prijatelju, opusti se malo' . Ja njih dvojicu volim mnogo. Oni su plemeniti, dobri ljudi. Oni vole svoju zemlju mnogo, a pritom su i sjajni igrači. Pratiću ih. Bodiriti. Možda da vežbam šut levom rukom, pa da probam da im pomognem? Šalim se, šalim se,  rekao je kroz šalu i dodao da im želi sve najbolje na predstojećem Evropskom prvenstvu.

-Želim im sve najbolje! Ako se ukaže prilika pratiću ih u uživo- rekao je Novak.

Hellomagazin.rs/M.M V. M/Ataimages/Instagram/Milos Teodosic

Pročitajte još

Najnovije vesti