Ana Sević i Darko Lazić:  Osnova našeg poverenja je prijateljstvo i odsustvo tabu tema

Ana Sević i Darko Lazić: Osnova našeg poverenja je prijateljstvo i odsustvo tabu tema

Autor: | 29/07/2017

0


Otkad su se pre nešto više od tri godine venčali, Ana Sević (31) i Darko Lazić (25)  često su bili na meti tračeva, ali uvek su na sve te priče odgovarali samo osmehom. Bračni par je u intervjuu za magazin "Story"  otkrio zbog čega ne reaguje kada se o njihovom braku pišu neistine.

Darko: Znate da nikada ništa ne demantujemo, a kada neko pretera, onda se druži s našim advokatima.

Ana: Zbog našeg nereagovanja na sve gluposti koje su pisali o nama i naslove koji nemaju veze ni s tekstom, a kamoli sa istinom, svima bi trebalo da bude jasno da mi živimo naš život i gledamo svoja posla. Kao uvek do sada, nemamo komentar.

Prethodnih godina dosta se pisalo o Darkovim navodnim neverstvima, a sada je u centru pažnje bila Ana, jeste li pronašli način da zaštitite svoju porodicu od medijskih spekulacija?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Jun 13, 2017 at 11:23am PDT


Ana: Mi živimo život daleko od medija. Kada stanemo na binu i pod reflektore, tada živimo estradni život i igramo tu ulogu, ali čim se svetla ugase, prepuštamo se našem miru i porodičnoj oazi u kojoj nema žute štampe i loše energije.

Darko: Oboje smo takvi da se ne bavimo tuđim životima. Ipak, svesni smo da i pored toga mnoge zanima naš život. Pojedince čak i previše, do te mere da od njega pokušavaju da naprave svoju verziju. Ali, Ana će se složiti sa mnom, to je njihov problem.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Jun 20, 2017 at 11:45am PDT

Da li su članci iz novina na bilo koji način uticali na vaš brak?

Darko: Ne, niti bi bilo koji članak ikada mogao da utiče na naš odnos jer znamo kako sve funkcioniše. U istom smo poslu i veoma nam je jasno kako radi medijska mašinerija.

Šta je osnova ogromnog poverenja koje imate jedno u drugo?

Ana: Prijateljstvo i to što između nas dvoje ne postoje tabu teme.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on May 13, 2017 at 11:33am PDT

Da li je u vašem odnosu ikada bilo kriznih trenutaka?

Darko: Svaki odnos varira. Čovek nekada sam sa sobom ne može da se dogovori, a kamoli s drugim bićem.

Ana: Neslaganja su potpuno normalna stvar i sastavni deo života, ali sve dok postoji volja i želja da se ona prebrode, ništa ne predstavlja problem.

Kako prevazilazite svađe i ko prvi popusti?

Darko: Kako-kad, zavisi od situacije i teme.


S obzirom na to da ste stariji od svog supruga, jeste li vi zaslužni za stabilnost vašeg odnosa i umete li u pravom momentu da postupite mudro?

Ana: Problem rešavam istog trenutka i ne volim “guranje pod tepih”. Mislim da to vodi samo ka većim poteškoćama. Kako kažu: “Žena je vrat, muškarac glava”, ali svakako jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu.

Hellomagazine.rs ata images/instagram

Najnovije vesti