Kad na vratima ugledate svetsku zvezdu: Džulija Roberts greškom pozvonila jednoj Beograđanki

Kad na vratima ugledate svetsku zvezdu: Džulija Roberts greškom pozvonila jednoj Beograđanki

Autor: | 01/08/2017

0


-Zvono na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju, Džuliju Roberts!

Ovim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom Džulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje Aleksandra Marković. Džulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom - dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48). On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma "Ibica". Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts - Moder je iznajmila i stan na Dorćolu. Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata naše sagovornice.

-Bila sam šokirana kada sam je ugledala, priča Aleksandra za “Novosti“ – Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na 'Gugl'. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima.

A post shared by Nikola Ratkovic (@n_ratkovic) on Jul 30, 2017 at 9:28am PDT

Da je lepa znamo svi, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota iz nje zrači. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose. Nešto nije dalo mira našoj sagovornici, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

-Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se-

U petak se nisu sreli, ali u subotu jesu.

-Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla 'ne'. Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima

Više se nisu sretali, jer naša sagovornica je poslom vezana za tu zgradu, ne živi u njoj, ali dovoljno ih je viđala da tvrdi da su njih petoro sami u stanu i da nikakve dadilje tu nema.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram