Božo Vrećo izgubio veru u ljubav: Sinoć sam isplakao sve što sam trebao

Božo Vrećo izgubio veru u ljubav: Sinoć sam isplakao sve što sam trebao

Autor: | 01/08/2017

0
foto Nina Mašić Lizdek

Božo Vrećo koji svojim glasom i pesmama oduševljava čitav region, brišući granice svojom muzikom, stvara svoje note emocijama i srcem.

Sve do prošle noći za njega je izgledalo da će tuga ostati večno rezervisana za sevdalinke koje peva, a da će njegov emotivni i ljubavni život biti daleko od tuge, protkan srećom, jer je nameravao da započne zajednički život sa čovekom za koga je verovao da ga voli. Ipak, ljubav nije bila obostrana, a razdvojenost je rodila sumnju, a onda se sve otkrilo.

Preljuba, laž i prevara, a Božo je kao i uvek iskreno i emotivno podelio svoja osećanja sa svima koji ga vole i prate na društvnim mmrežama, u otvorenom pismu koje vam prenosimo u celosti.

- Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvek gnušao. Pre nego što sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i hteo sam da znam detaljnije ko je zapravo čovek s' kojim trebam početi da živim. - započinje svoju priču Božo i objašnjava kako je otkrio sve:

Božo Vrećo odgovorio na tračeve: Sram vas bilo što pišete takve gnusne laži!

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me je i lagao. Pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio veru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao, što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto, nek vam ova moja ispovest bude ogledalo da sve proverite uvek. Hteo sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osećam sam i usamljen.

 

Ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmerio na moje koncerte koji dolaze. Treba mi vaša ljubav, to mi je uvek lek i srcu i duši i moje pesme.

Aleksandra Kovač oduševljena Božom Vrećom: On ima nežnu i uzvišenu dušu! (video)

Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim ceo život i ne zna s kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cenu svega, a nemojte ni vi. I da znate da sam dobro i da sam jak. Ja sam svašta preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega. - poručio je Božo svojim obožavaocima koji su mu poslali reči podrške i nade, verujući da ga negde ipak čeka neko vredan njegovih emocija.

hellomagazin.rs/m.g. Nina Mašić Lizdek/ATA images
Tagovi: božo vrećo

Pročitajte još

Najnovije vesti