Milan Stanković se trudi da sebi maksimalno ugodi: Od Akropolja do žurki uz r'n'b ritam

Milan Stanković se trudi da sebi maksimalno ugodi: Od Akropolja do žurki uz r'n'b ritam

Autor: | 06/08/2017

0

 

Dok uživa u velikom uspehu poslednjeg singla “Ego”, koji na „Jutjubu“ ima više od četrdeset miliona pregleda, Milan Stanković se trudi da sebi maksimalno ugodi. Kratke predahe u rasporedu obaveza koristi za mini-odmor u odabranom društvu i na odabranim destinacijama, daleko od Beograda. Poslednji “beg iz realnosti” bio je odlazak u Grčku, gde se prepustio čarima pravog letnjeg provoda sa prijateljima koji tamo žive.

Čuveni atinski hotel “Hilton” u kojem je bio smešten očigledno nije bio dovoljno sadržajan za popularnog pevača s obzirom na to da je vrele dane u grčkoj prestonici provodio rashlađujući se na privatnim bazenima na periferiji grada, dok su večernji sati bili rezervisani za izlaske.

Iako često nastupa po klubovima, izgleda da mu takav tempo prija i van poslovnih aktivnosti, pa nije propustio priliku da uz r'n'b ritmove do kasnih sati đuska u klubu “Kanatas”. Koliko je uživao u ovom kratkom predahu najbolje se vidi na fotografijama koje je podelio sa pratiocima na „Instagramu“.

Boravak u Atini iskoristio je i za obilazak Akropolja, mesta čija ga energija posebno inspiriše. Iako o emotivnom životu ne iznosi detalje, izgleda da mu izuzetno prija solo period. Po povratku u Srbiju, Milan nastavlja sa nastupima u okviru letnje turneje, a posle izuzetno posećenih koncerata na trgovima u Kladovu i Šidu slede brojni angažmani u regionu i drugim delovima Evrope.

Deana Đukić Instagram

Najnovije vesti