Nikolija Jovanović o roditeljstvu i braku: Mislim da smo kul roditelji, a papir nije preduslov za dobar odnos dvoje ljudi

Nikolija Jovanović o roditeljstvu i braku: Mislim da smo kul roditelji, a papir nije preduslov za dobar odnos dvoje ljudi

Autor: | 13/08/2017

0

Nikolija Jovanović, koja je prošle godine na jesen na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Rea, ispričala je kakvi su kao roditelji ona i njen dečko Relja Popović, ali i šta misli o zvaničnom braku.

- Mislim da smo kul roditelji, nismo strogi jer je Rea još uvek mala i nema poente da sada glumimo strogoću, ali polako postavljamo granice do kojih sme da ide. S druge strane, te granice kod baka Vesne ne postoje. Kod nje, nažalost, sve može - kroz osmeh otkriva Jovanovićeva, koja se ubrzo posle porođaja vratila na muzičku scenu.

Iako žive zajedno, Nikolija i Relja se još uvek nisu venčali.

- Taj papir nam ništa ne znači i nije prioritet, ali ni preduslov za dobar odnos dvoje ljudi - otkrila je ona za Pulsonline.

Foto Žarko Radovančev

Ćerku Vesne Zmijanac možemo da vidimo po TV emisijama, dok vikendom obično nastupa, te su je zbog toga mnogi okarakterisali kao lošu i nedovoljno posvećenu majku, ali ona ne haje za te priče.

- Daleko od toga da je odluka o povratku na posao bila laka, ali ne mislim da Rea mnogo trpi jer je ovaj posao fleksibilan. Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu. Pritom, mi radimo samo vikendom, a kod kuće smo preko cele nedelje. Posao muzičara zahvalan je u tom smislu, ali nemamo taj komfor da se povučemo na duže jer nisam sigurna šta bi nas sačekalo kada se vratimo - podelila je svoje gledište na ovu temu za "Story" Jovanovićeva.

hellomagazin.rs Žarko Radovančev/Mirko Tabašević