Vikend na moru: Snežani Dakić prija predah od ljubavi

Vikend na moru: Snežani Dakić prija predah od ljubavi

Autor: | 17/08/2017

0

Snežana Dakić je, u društvu nekoliko drugarica, provela produženi vikend na Crnogorskom primorju pre nego što sa ćerkom Laurom krene na letovanje. Povod za odlazak u “Porto Montenegro” bio je dobrotvorni parti na kojem je skupljana pomoć za obolelu decu bez roditeljskog staranja.

Snežana Dakić: Muškarce plaši što sam obrazovana i jaka na rečima

Zabavu, kojoj su prisustvovali brojni umetnici i sportisti iz zemlje i inostranstva, organizovala je Snežanina prijateljica Lepa Rosskopp, koja stoji iza prestižnog brenda “Misahara”, a veče na obali mora proteklo je u duhu disko mode i uvek inspirativne njujorške diskoteke “54”.

Tokom dana Snežana se provodila na plaži luksuznog rizorta “La Perla”, u Tivatskom zalivu, uživajući u zanimljivom i dobro raspoloženom društvu. Poznatu voditeljku paparaco je uočio prilikom ukrcavanja na gliser, kojim se svakodnevno prebacivala na drugu stranu zaliva, a da joj je odmor i te kako prijao moglo se zaključiti po osmehu koji joj nije silazio sa lica.

Snežana Dakić: Udaju se samo žene kojima je to potrebno

Mada se dame ne pitaju za godine, Snežana svoje s ponosom navodi, a mi moramo da primetimo da joj na savršenoj liniji, koju je istakao dvodelni kupaći kostim, mogu pozavideti mnoge pripadnice lepšeg pola.

Eva Čubrović Vladimir Lukić
Tagovi: snežana dakić