Goca Tržan o odlasku iz Tap 011: Bila je veoma loša energija među nama

Goca Tržan o odlasku iz Tap 011: Bila je veoma loša energija među nama

Autor: | 28/08/2017

0

Bend Tap 011 koji se izdvojio svojom originalnošću i čije pesme su pevale sve generacije devedesetih godina, krije tajnu. Iako su izgledali kao super tim, stvari među njima u periodu najveće popularnosti nisu bile sjajne, posle 17 godina otkrila je Goca Tržan, koja je prva napustila grupu.

- Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011.

Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna - rekla je pevačica u emisiji "Iz profila".

hellomagazin.rs instagram/promo

Najnovije vesti