Neda Ukraden u vrlo čudnoj reklami: Dobro je da je našla novi posao? (video)

Neda Ukraden u vrlo čudnoj reklami: Dobro je da je našla novi posao? (video)

Autor: | 03/09/2017

0

Pevačica Neda Ukraden je neko ko zahvaljujući svom muzičkom talentu, radu i istrajnosti, postoji na estradnoj sceni skoro  punih 50 godina. Nije tajna da je Neda jedna od retkih sa te iste scene koja iza sebe ima i formalno obrazovanje koje nema veze sa estradom, ona je pravnica koja se "odmetnula" u estradne vode.

Verujemo da bi podjednako bila uspešna i da je ostala u pravničkim zavrzlamama i da bi možda bila i sjajna tužiteljka jednog dana, ali ne verujemo da je ova reklama ono što je Neda htela da poruči mladim generacijama.

Naime, sajt za pronalaženje poslova je uz pomoć marketinških stručnjaka osmislio reklamu u kojoj je glavna uloga pripala upravo Nedi. Slogan je "Pronađi  NOV posao", a uz Nedu je pridodata i rečenica "Dobro je što je pronašla nov posao".

Da ne bude zabune, ovaj mali filmski igrokaz prikazuje Nedu kao tužiteljku, koja (gle čuda) zapeva u sudnici, te se svi zgranu, a slogan dobije na značenju. Jer, dobro je što nije kao pravnica nastavila da se bavi pravom, ko zna kakav bi gaf napravila, a i bolje joj ide kao pevačici, ko još diplomu gleda i radi posao za koji je školovan?

Nov posao (ako uopšte imate stari koji biste menjali) ne mora da bude i posao za koji ste vredno učili, školovali ste se i niko vam neće zameriti ako se pronađete u poslovima čišćenja (što nije nikakva sramota), jer tu vam biohemija koju ste položili sa desetkom i te kako može značiti, a vi ćete se osećati bolje i ispunjenije...

Ovo je naravno naš trenutni osvrt na ovo što smo videli, možda smo nešto pogrešno razumeli, razne su poruke moguće, pogledajte i poslušajte i sami, možda ćete upravo vi razumeti šta su hteli tačno da nam poruče ovom reklamom...

hellomagazin.rs/m.g. Dejan Milićević
Tagovi: neda ukraden