Tanja Savić sa decom napustila Australiju, nastavlja život u Srbiji

Tanja Savić sa decom napustila Australiju, nastavlja život u Srbiji

Autor: | 04/09/2017

0

Pevačica je prethodnih godina živela na relaciji Srbija-Australija, a sada je konačno odlučila da svije gnezdo na jednom mestu.

Kako je njen sin Maksim prošle godine pošao u školu, iako je imao pet godina, jer je takav obrazovni sistem u Australiji, ona ga je pre nekoliko dana prebacila u osnovnu školu u Beogradu, gde joj je dozvoljeno da mališan pohađa drugi razred. Iako njen suprug živi i radi u Australiji, ona je očito donela odluku da se više ne seli.

- Tanja je Maksima upisala u školu u Beogradu i time sve papire iz Australije prebacila u Srbiju. Iako bi po godinama on trebalo da pohađa prvi razred, njemu je priznata godina školovanja iz Gould Kostu pa je pošao u drugi razred. Iako se bojala da li će se zbog jezika uklopiti u novo društvo, Maksim se snašao odlično.

Tanja Savić o provokativnom stajlingu: Malo mi je degutantno da majka dvoje dece izbaci grudi u prvi plan

Tanja je presrećna jer može  da se posveti i karijeri, a Dušana će posećivati kako joj obaveze budu dozvoljavale, kao i on njih. Tanja je uspela da ubedi Dušana da je najbolje da to bude Srbija, naročito sada kada se pomirila sa porodicom - kaže izvor blizak pevačici za Alo i dodaje:

- Dušan se u početku bunio, jer smatra da mališani imaju veću perspektivu u Australiji, ali Tanja ovog puta nije želela da popusti kako je to ranije činila u braku. S obzirom na to da im posao sa hotelima u Australiji ne cveta, ona smatra da je sada prioritet da ona nastavi karijeru, jer od njenog posla trenutno žive.

Tanja Savić je žena koja se ne stidi svojih lapsusa: Veličina je našaliti se i na svoj račun

Pevačicina majka Živana potvrdila je ove informacije.

- Maksim je po našem obrazovnom sistemu drugi razred i upisan je u beogradsku školu, a Đorđe u predškolsko. Za sada su ovde i u Srbiji će pohađati školu. Ne znam kakvi su im planovi za ubuduće, ali za sada je tako zbog čega sam mnogo srećna. Konačno ću unuke moći da viđam često - kaže Živana.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: tanja savic