Tanja Savić iskrena i skromna: Ne mogu sebi da kupim luksuzan stan kad nemam

Tanja Savić iskrena i skromna: Ne mogu sebi da kupim luksuzan stan kad nemam

Autor: | 10/09/2017

0

Tanja Savić je odlučila da život nastvi u Srbiji i da pokuša da sredi svoju karijeru i krene uzlaznom putanjom, ali i nju muče brige s kojima se suočavaju gotovo svi građani naše zemlje.

Ne živi u luksuzu i ne "pliva u novcu", ali se ne žali i hrabro ide dalje.

- Od kako sam se vratila iz Australije, evo već četiri i po godine, ja plaćam ovde kiriju. Mislim da je to sasvim korektno sa moje strane - rekla je Tanja za "Premijeru" i naglasila da želi da ostane u Srbiji ma koliko teško bilo.

Ona je i javno priznala da nije u mogućnosti da sebi od zarade kupi nekretninu, posebno ne neku luksuznu.

- Koliko mogu da se raširim, ja se širim, i to je to. Ne mogu sebi da kupim neki luksuzan stan kad nemam, jednostavno ne mogu - bila je iskrena Tanja.

Nedavno se pojavila i fotografija sa jednog njenog nastupa, gde peva na prikolici kamiona, što je u dnevnoj štampi izazvalo lavinu tekstova i naslova koji posprdno govore o tome, omalovažavajući je.

Nisam uopšte bila iznenađena, znala sam da će to kad - tad da izađe... Nemam problem s tim. Ja sam se, čak, i hvalila prijateljima gde sam radila, njima je bilo jako čudno. Svi su se pitali:"Tanja, otkud to da ti to radiš?!" Šta ima veze?! - iskrena je bila pevačica.

Naravno, povela se i priča da u njenom braku sa Dušanom Jovančevićem nešto ne štima, kada je prinuđena da nastupa na ovakvim mestima.

- Sa Dušanom uvek imam nesuglasice, to je prirodna stvar kod nas. On želi u Australiju, ja želim ovde i tako. Kao i u svakom braku, čas je ovako, čas je onako... Ima tu i dobrih i loših stvari - rekla je Tanja u emisiji "Premijera".

hellomagazin.rs/mg M.Rafailović/ATA Images/Hello/Arhiva
Tagovi: tanja savic