Neda Ukraden: Sada, kada izgled možete kupiti, ipak je pevanje ono što pevače čini zvezdama

Neda Ukraden: Sada, kada izgled možete kupiti, ipak je pevanje ono što pevače čini zvezdama

Autor: | 11/09/2017

0

Manifestaciju “Selo slavi šljivu”, koja se u čast najdragocenijeg voća u ovom delu Srbije osmi put održala u petak u blačkom selu Grguru, uveličao je nastup Nede Ukraden. Bio je to pomalo i emotivan susret slavne pevačice sa tamošnjom publikom, jer, kako im je poručila, u Blacu je poslednji put pevala pre trideset godina.

Pred binom se okupilo nekoliko hiljada ljudi svih generacija. Mladi su se tiskali u prvim redovima i uglas sa velikom zvezdom pevali najnovije hitove, ali Neda je one starije podsetila i na neke od njenih neprolaznih pesama, koje su obeležile karijeru dugu pola veka. Dobro je bila raspoložena, pa se često obraćala publici tokom nastupa. Prisetila se pevačica i da joj se sa jednom od pesama nije posrećilo da ode na takmičenje za Pesmu Evrovizije, jer joj je pobeda izmakla za poen, ali joj se, kako je objasnila, posrećilo jer je pesma postala veliki hit.

 

- Iako sam nekada imala kosu do dna leđa i bila znatno mršavija, tada je osnovni uslov za uspeh bio pevanje - poručila je Neda. - Ali i sada, kada izgled može i da se kupi, ipak je pevanje nešto što pevače čini zvezdama.

 

Lepo raspoloženje prenela je na publiku koja je, osim iz opština Topličkog okruga, na njen koncert došla i iz susednih gradova, Niša i Kruševca. Za svakoga je Neda imala poneku poslasticu. U jednom delu nastupa oduševila je publiku maestralnim izvođenjem nekoliko sevdalinki, za koje je rekla da ih obožava:

- Eto, i sevdalinke su dokaz da kvalitet traje.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: neda ukraden